Vulkan izdavaštvo na 58. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu

 
  • 0

Vulkan izdavaštvo će na predstojećem Međunarodnom sajmu knjiga predstaviti mnogo novih naslova stranih i domaćih autora, a kao gosti na štandu će se pojaviti popularni pisci

Predstojeći Sajam knjiga će za Vulkan izdavaštvo biti veoma značajan, jer će se prvi put pod ovim imenom predstaviti izdavač, koji je nastao spajanjem kuća Alnari i Mono i Manjana. Od prošlog do ovog Sajma, Vulkan izdavaštvo je bogatije za 420 naslova. Vulkanov štand biće najveći na ovogodišnjem Sajmu, a svečano će ga u nedelju, 20. oktobra u 17:30 časova otvoriti ovogodišnji dobitnik Ninove nagrade Aleksandar Gatalica.

Specijalni gosti štanda Vulkan izdavaštva u Hali 1 biće:

Donato Karizi, italijanski pisac trilera, koji je našu publiku osvojio knjigama "Šaptač" i "Lovac na duše", na ovogodišnjem Sajmu će predstaviti novu knjigu "Vladar iz senke".

Tereza Revaj, francuska autorka istorijskih romana, našim čitaocima poznata po knjigama: "Svi snovi sveta", "U dobru i u zlu" i "Zlatno doba nade".

Tes Stimson je domaću publiku osvojila proletos erotskim romanom "Prevari me ako smeš", a ovog puta će predstaviti novu knjigu "U okovima nevere".

Vulkanov gost biće i Eliza Valmorbida. Kod nas je prevedena njena knjiga "Pričaj mi o ljubavi".

Na Sajmu će Vulkan izdavaštvo promovisati nove knjige Gijoma Musoa "Možda nebo zna", Nika Vujičića "Nezaustavljiv", Salmana Ruždija "Memoari", Džozef Anton, kao i knjige domaćih autora - Marine Bulatović Barny "Nina od Arabije", Marinele Kvapil "Ubistvo u rijalitiju", Suzane Mančić "Kao da sam sanjala", i Leontinina zbirka pesama "Nije tačno sve što lepo zvuči".

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA