Glakso dostavio ponudu za Torlak

Ministarka zdravlja Slavica Ðukić Dejanović naglasila je da će pored razovora s Glakso-Smit-Klajnom, do kraja meseca, voditi razgovore i s predstavnicima još nekih zainteresovanih kompanija

  • 4

Predstavnici kompanije Glakso-Smit-Klajn predstavili su svoju ponudu o strateškom partnerstvu s Institutom "Torlak" vladinom Koordinacionom telu zaduženom za unapređenje proizvodnje u "Torlaku".

- Sa Glakso-Smit-Klajnom imali smo vrlo otvorene razgovore i njihovu prezentaciju ponude o saradnji sa Torlakom - izjavila je ministarka zdravlja Slavica Ðukić Dejanović, koja je na čelu vladinog Koordinacionog tela.

Ministarka zdravlja je naglasila da, pored Glakso-Smit-Klajna, ima i drugih farmaceutskih kuća koje su zainteresovane za saradnju s "Torlakom", i dodala da će do kraja meseca imati razgovore s predstavnicima svih zainteresovanih kompanija.

- Mi za sada obavljamo samo razgovore, onda ćemo vladi prezentovati rezultate tih razgovora - naglasila je Ðukić Dejanović, i dodala da će u naredna dva meseca vlada imati izveštaj o svim ponudama za strateškog partnera za "Torlak".

Ona je naglasila da će ponovno pokretanje proizvodnje pojedinih vakcina biti od koristi ne samo za zdravlje građana Srbije, već i čitavog regiona.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tutor

    18. oktobar 2013 | 16:38

    Mamu vam prodanu.

  • Vlada

    18. oktobar 2013 | 16:45

    Hocemo resenja na neodredjeno vreme u Nisu. Dokle vise da radimo i da se zaposljavaju preko veze. To vazi za Nisku hitnu,dom zdravlja,klinicki

  • Petar

    19. oktobar 2013 | 07:56

    Slavica je prava osoba za ovako važne pregovore ... ako drugu nemamo !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA