KRSTIĆ: Živećemo bolje 2015. godine!

 
  • 31

- Privatni sektor Srbije će boljitak osetiti već u drugoj polovini 2014. godine, a u Srbiji će se bolje živeti već 2015. godine - rekao je ministar finansija Lazar Krstić

Ministar finansija Lazar Krstić izjavio je da će se u Srbiji živeti bolje već 2015. godine, kada će se pokazati rezultat ekonomskih mere koje je preduzima Vlada Srbije.

 - Privatni sektor Srbije će boljitak osetiti već u drugoj polovini 2014. godine, a primena novog Zakona o radu, koji bi trebalo da bude usvojen do kraja godine, podstaćiće priliv stranih investicija i zapošljavanje - rekao je Krstić gostujući na RTS-u.

Krstić je kazao da Srbija "trenutno ima najlošiji Zakon o radu", koji mora da bude fleksibilniji ako želimo da povećamo prisustvo stranih kompanija u Srbiji.

On je naglasio da je izveštaj Evropske komisije veoma pozitivan po Srbiju i da se i na osnovu toga vidi je Srbija "okrenula novi list".

Krstić je dodao da je neophodno što pre reorganizovati javni sektor koji je loše organizovan i neefikasan.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA