Uništili mu auto i ostavili poruku "Parkiraj opet"

 
  • 19

Četvorotočkašu su bile izbušene sve četiri gume, bio je išaran narandžastim sprejom sa strane, a na haubi je jednostavno napisano: "Parkiraj opet!"

Stanovnici Bankerove ulice u Tuzli odlučili su da nauče pameti vlasnika skupocenog terenca "BMW X5" koji je parkirao svog četvorotočkaša ispred njihovih garaža. Automobil su, sa strane, išarali narandžastim sprejom, izbušili sve četiri gume, a na haubi napisali: "Parkiraj opet!".

Možda nije najfinije rešenje, ali će verovatno biti delotvorno. Vlasnici garaža u Bankerovoj ulici u Tuzli muku muče sa nepropisnim parkiranjem, pa su odlučili da "pametnjakoviće" nauče pameti.

Vlasnik skupocenog terenca "BMW X5", koji je bio parkiran ispred garaža, sigurno nije bio srećan kada je ujutro video svoj automobil.

Naime, četvorotočkašu su bile izbušene sve četiri gume, bio je išaran narandžastim sprejom sa strane, a na haubi je jednostavno napisano: "Parkiraj opet!".

Kako bi poslali još bolju poruku, za svaki slučaj su mu razbili i oba retrovizora, a materijalna šteta sigurno iznosi nekoliko hiljada evra.

Kako piše Dnevni avaz, vlasnik automobila još nije prijavio slučaj policiji, a razlog za to može biti i činjenica da "BMW X5" nije imao registarske oznake.

(Telegraf.rs/ Izvor: Dnevni avaz)

Video: Gde su sahranjena ova 2 srpska velikana? Beograđani u "zbunu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dare

    4. oktobar 2013 | 18:51

    Svaka vam čast

  • Rile

    4. oktobar 2013 | 19:14

    Resenje za zestoke momke... zna se sta im je najslabija tacka. Mislim da izraz lica vlasnika bmw kada je video svog ljubimca neprocenjiva...

  • TNT

    4. oktobar 2013 | 19:11

    Ko god da je ovo uradio dao mi je odlicnu ideju! Mada nema toliko farbe i lakova koliko ima idiota koji parkiraju tamo gde ne treba!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA