SRPSKA: Ukrali torbu sa više od 500.000 evra

 
  • 3

U Bijeljini su četiri osobe uhapšene nakon što su ukrale torbu s novcem od nepoznatog čoveka, a policija je u kolima lopova pored novca pronašla i tri pištolja i municiju

Policija u Bijeljini uhapsila je četiri osobe koje su ukrale torbu u kojoj je bilo više od 500.000 evra, provalivši u vozilo parkirano u krugu jednog preduzeća.

Kako je potvrdila portparolka Centra javne bezbednosti Bijeljina Aleksandra Simojlović, uhapšeni su sinoć od jedne osobe iz Pelagićeva ukrali torbu s novcem u kojoj je bilo 460.000 evra i 120.000 maraka.

Torbu s novcem ukrali su u naselju Blaževac kod Pelagićeva, a automobil kojim su izvršili pljačku je u vlasništvu pravnog subjekta. Lopovi su se nakon krađe uputili u pravcu Brčkog, pri čemu su bili u dva putnička automobila, a policija je nakon dojave zaustavila jedan auto na ulazu u Bijeljinu, gde je blokirala saobraćajnice.

Tokom pretresa uhapšenih u tom vozilu pronađena su tri pištolja, municija, kao i veća količina ukradenog novca.

U drugom automobilu, koji je policija presrela takođe u blizini Bijeljine, bili su saučesnici u ovoj pljački.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Ambasadorka Srbije u Izraelu na godišnjicu masakra: Užasi počinjeni tog dana su nezamislivi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sladja

    24. septembar 2013 | 11:43

    Nije da sam Robin Hud,lopove treba uhapsiti,ali ima li vlasnik poreklo tolike kolicine novca koju tako neobavezno ostavlja u autu na parkingu?

  • paki

    24. septembar 2013 | 12:39

    Sladjana slazem se sa tobom, kradja je okoncana i lopovi pohvatani na srecu, e sada da se utvrdi zasto toliki novac neide legalnim bankarskim tokom, utaje poreza i sve ostalo su jos veca krivicna dela u ozbiljnim drzavama

  • JNA*

    24. septembar 2013 | 15:41

    Lopovi su neki obicni misevi ali neko visoki morao je dati informaciju o novcu. Toliko gotovih para nema pola Banja Luke. Vlasniku uzeti pare i nek dokaze odakle stizu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA