U paketu urmi našla dirljivu poruku devojčice iz Irana!

 
  • 0

Uz urme, stigla je i poruka devojčice Zahre, napisana na jeziku farsi (persijski) na poklopcu kutije pakovanja, u kojoj traži od ujaka da joj kupi lutku

Kupovina pakovanja urmi iz Irana, Jeleni Ivanović i njenoj mami, uz očekivanu slast, donela je i dozu gorčine. Uz urme, stigla je i poruka devojčice Zahre, napisana na jeziku farsi (persijski) na poklopcu kutije pakovanja, u kojoj traži od ujaka da joj kupi lutku.

- Zdravo, dragi ujače, htela sam da ti kažem da mi kupiš lutku ako imaš novca. Ako ti srce želi, možeš i za Hosein, Abolfazl i Fatemeh, ali ako ne, ne moraš njima ništa - napisala je devojčica u poruci.

Na istom parčetu kartona napisan je i odgovor: "Zdravo, gospođice Zahra. Ako budem imao novca, kupiću, ali verovatno neću imati. Tvoja mama bi trebalo da mi pošalje nešto, pa bih kupio nešto za tebe, Hosein, Abolfazl, Fatemeh, Nazanin i Kosar!"

- Bila sam vrlo iznenađena kada sam videla da na pakovanju nešto piše. Najpre sam pomislila da je to pisao neki dokoni radnik, a znajući da su urme iz Irana, šalila sam se sa prijateljima da je možda neka državna tajna. U svakom slučaju sam što pre želela da saznam sadržaj poruke - kaže Jelena.

Ona dodaje da joj se stalno vrzma po glavi kako da pošalje lutku, ali kako nema nikakav kontakt ni adresu, to je za sada neizvodljivo.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.rs )

Video: Brdo kamenja obrušilo se na Jablanicu: Evo šta je ostalo od litice posle jezive tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA