Pronađen raskomadan ženski leš u voćnjaku (FOTO)

 
  • 2

Meštani Banje Topilo kod Niša pronašli su leš žene isečen na tri dela. Identitet osobe se utvrđuje ali se pretpostavlja da je bila gošća banje jer je imala ugrađene kukove

Leš nepoznate žene pronadjen je u voćnjaku u Banji Topilo kod Niša. Telo je bilo zakopano u plitkom grobu, a kosti su iz zemlje izvukle životinje.

Za sada nema informacija o identitetu žrtve, ali se pretpostavlja da nije meštanka ovog mesta, jer se niko iz Banje Topilo ne vodi kao nestao.

Portparol niške Policijske uprave Lidija Pavlović potvrdila je da je pronadjen leš, ali bez iznošenja drugih detalja.

- Tek je obavljen uvidjaj, telo je poslato na obdukciju, u toku je utvrdjivanje identiteta pronadjene osobe – saopštila je Pavlovićeva.

Novica Zdravković, među prvima se zatekao na mestu gde je pronadjen grob.

- Leš je pronašao čovek koji živi u niškom Novom Selu, a ovde je došao da obere orahe. On je i zvao policiju, a ja sam dotrčao čim sam video inspektore. Šokirao sam se kada sam ugledao grob, iz zemlje su virile kosti i veštački kukovi. Telo je bilo isečeno na tri dela, glava je bila odvojena i zamotana u neko ćebe. Video sam i crnu suknju, dakle radi se o ženskoj osobi, ali ni ja niti bilo ko iz sela zna ko je to – kazao je Zdravković i dodao da je on sumnjao da je na tom mestu nešto zakopano.

- Krajem maja sam prošao tuda i osetio miris raspadanja, ali mislio sam da je crkla neka životinja. Nisam ni slutio da je tu ljudski leš – u čudu je Zdravković.

Bratislav Živković, takođe žitelj ovog mesta kaže da su meštani uznemireni jer strahuju da je ubica među njima.

- Otkako se čulo da je pronađen leš niko u selu više ne spava. Ljudi su prestravljeni, boje se da je ubica i dalje u Banji Topilo. Ta parcela je zavučena, nije na putu tako da verujemo da je ženu sahranio neko ko dobro poznanje ovo mesto.  - objašnjava Živković.

Na Institutu za sudsku medicinu obavljena je obdukcija tela. Potvrđeno je da je leš bio u poodmakloj fazi raspadanja, te da to otežava ustanovljavanje uzroka smrti.

Očekuje se da identitet ubijene žene bude poznat već danas. S obzirom na to da protetički aparati, kao što su veštački kukovi, imaju serijske brojeve, to bi mogao da bude trag koji će pomoći otkrivanju identiteta ubijene osobe. Veštački kukovi potvrđuju sumnju da je ubijena bila gošća Banje Topilo, s obzirom na to da se na ovom mestu leče osobe koje imaju problema sa kostima.

(D. K.)

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA