PRASIĆIJADA: Traže da član žirija teži više od 100 kilograma!

Učesnici takmičenja u pečenju prasića, u Rašancu kod Petrovca na Mlavi, predložili su da ocenjivači imaju minimum po 100 kilograma jer je, kako kažu, to dokaz da su pravi gurmani

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Gogi

    14. septembar 2013 | 01:01

    Od voca se koristi jabuka.i to prasetu u celjusti staviti.

  • stokec

    13. septembar 2013 | 16:34

    Kazu stari: jeb.š co'eka ispod metra

  • Ladjar

    13. septembar 2013 | 15:33

    @Cek cek naravno da voce ide uz to, ali samo destilisano...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA