POLICIJO, REAGUJ: Srednjoškolci opljačkali majku (22) dok je šetala sa detetom (1)!

 
  • 21

Dečaci su je pred mnoštvom svedoka udarili po ruci, oteli torbu, a niko od prolaznika koji su se zadesili na licu mesta nije reagovao kako bi joj pomogao i zaustavio huligane

Grupa srednjoškolaca opljačkala je danas, usred bela dana, na "četvrtom kilometru" u Boru Jovanku S. (22), koja je šetala sa detetom u kolicima.

Dečaci su joj pred mnoštvom svedoka oteli torbu, a niko od prolaznika koji su se zadesili na licu mesta nije reagovao kako bi joj pomogao i zaustavio huligane!!!

- Bila sam zgranuta jer nisam mogla da poverujem da bi tako nešto uradili srednjoškolci -  u šoku govori Jovanka S. inače majka jednogodišnje devojčice.

Nemili događaj se desio oko dva sata posle podneva, u vreme kada su se učenici vraćali iz škole.

- Ružno je što se takve stvari događaju, prvenstveno krivim roditelje te dece. Važno je ipak da nije niko povređen, a posle jučerašnjeg šoka dobra vest je i da su joj pronađena dokumenta - kaže za Telegraf Zoran, otac Jovanke S.

Kako je objasnila napadnuta majka, neko joj je iz grupe od petoro-šestoro srednjoškolaca, prišao, udario po ruci i oteo torbu. Nakon toga su se dali u beg.

S obzirom da je Jovanka bila sa detetom u kolicima, nije mogla da reaguje i pojuri svog napadača, ali je pomoć zatražila od ljudi koji su se tu zatekli.

- Iako sam glasno dozivala, niko mi nije pritekao u pomoć - kaže razočarano u svoje sugrađane.

Torbicu je nešto kasnije iza Sportskog centra slučajno pronašao jedan mladić, koji je po dokumentima prepoznao napadnutu devojku i vratio je vlasnici. U njoj je bilo svega, osim novca.

- Imala sam u torbi 50 evra. Nije mnogo, ali taj novac sam ponela da razmenim kako bih kupila haljinu za ćerkin rođendan - kaže razočarano ova Boranka.

Ceo slučaj je prijavljen borskoj policiji.

(Telegraf.rs )

Video: Simonida Stanković: Umetnost prepoznaje onaj koji je celovit

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • moki

    10. septembar 2013 | 20:09

    Prebiti pocinioce da zapamte dobro te batine!!!

  • Aleksandar

    10. septembar 2013 | 20:42

    Ko tebe sta pita sto ona ima dete u 21 godini? Jel joj ga izdrzavas mozda, kupujes mu da jede, kupujes pelene, pamperse itd itd...? Zamisli ako si muskarac pa imas zenu pa se tvojoj zeni desi tako nesto desi! Zato ne ostavljaj ovakve glupe komentare! Ovo je sramota sto niko nije prisao da pomogne devojci. Sada ce ih policija uhvatiti, upisati u zapisnik i nikom nista, ni prvi ni nazalost poslednji slucaj. A ovu omladinu danasnju treba batinati samo tako! Klincii po 16,17,18 godina ponasaju se kao mafijasi, kriminalci, otimaju, kradu,dzepare, kao na divljem zapadu...sto ne uzmu motiku u ruke pa da zarade, nego ih mrzi..! Lakse im je da pljackaju i kradu...! Eee Srbijo dokle si dogurala..!

  • ДАШОНИ

    10. septembar 2013 | 19:48

    ПОЛИЦИЈА ЈЕ У СРБИЈИ НАЈВЕЋА МАФИЈА СА ГОСПОДИНОМ ВЕЉОВИЋЕМ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA