Sinovi tvorca Karađorđeve šnicle ne mogu da zaštite očev izum!

- Da smo od svake prodate Karađorđeve šnicle dobijali po dinar, dosad bismo bili milijarderi - kaže Milan Stojanović, sin Titovog kuvara koji i danas priprema ovaj specijalitet po originalnoj recepturi u svom restoranu u Zemunu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Nikola Munjas
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • mia

    28. avgust 2013 | 14:33

    @aco...jeli ti Mrgude,tebi bas nije dobro,popij par Bensondina,mozda pomogne....O kakvoj ti to hrabrosti i moci pises??...Pa ovdje je rjec o hrani i to dobroj :-)

  • mia

    28. avgust 2013 | 14:29

    Karadjordjeva...ma nece biti...ustvari to je kopija Pikate,tj.Svajcarske snicle,samo sa velikom razlikom okusa i izgleda...Pikata je od teleceg buta,debljine 3 cm i klasicnog izgleda snicle,dok je Karadjordjeva zarolana i od govedjeg buta...Ta "sporna"snicla u Zagrebu je od teleceg buta...

  • Milan

    27. avgust 2013 | 19:58

    Cuj, Titov kuvar izmislio" Karadjoedjevu sniclu"? To je izmislila neka brkata tetkijana, verovatno pomocna kuvarica. Sigurno je da je to srpski specijalitet, a ne tamo nekog Mice Stojanovica? Treba da se zastiti, ali nikako po pojedincu.Nema smisla da se lazemo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA