Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
mia
@aco...jeli ti Mrgude,tebi bas nije dobro,popij par Bensondina,mozda pomogne....O kakvoj ti to hrabrosti i moci pises??...Pa ovdje je rjec o hrani i to dobroj :-)
mia
Karadjordjeva...ma nece biti...ustvari to je kopija Pikate,tj.Svajcarske snicle,samo sa velikom razlikom okusa i izgleda...Pikata je od teleceg buta,debljine 3 cm i klasicnog izgleda snicle,dok je Karadjordjeva zarolana i od govedjeg buta...Ta "sporna"snicla u Zagrebu je od teleceg buta...
Milan
Cuj, Titov kuvar izmislio" Karadjoedjevu sniclu"? To je izmislila neka brkata tetkijana, verovatno pomocna kuvarica. Sigurno je da je to srpski specijalitet, a ne tamo nekog Mice Stojanovica? Treba da se zastiti, ali nikako po pojedincu.Nema smisla da se lazemo...