BLACE: Sin ubio oca!

 
  • 1

Dvadesetogodišnji P.J sumnjiči se da je sa nekoliko uboda nožem nakon žustre svađe ubio svog oca Milana J. (52) na stepenicama u dvorištu kuće. Uica pobegao sa lica mesta. Istraga je u toku

U selu Suvi Dol kod Blaca danas je na ulaznim stepenicama u dvorištu ispred kuće nađen mrtav Milan J. (52) koji ima prebivalište u Leskovcu. On je pronađen sa nekoliko ubodnih rana, najverovatnije nožem, u predelu grudi i stomaka.

Kako Telegraf saznaje, ubistvo je najverovatnije izvršio njegov dvadesetogodišnji sin P. J. koji je pobegao sa lica mesta.

- Osumnjičeni je jutros pozvao rođake u Derventi, u Bosni i Hercegovini, gde inače i živi. On je došao pre izvesnog vremena kod svog oca, a u jutrošnjem razgovoru sa svojima,  naveo je da se posvađao sa njim - saznajemo iz istrage.

Policija je ubrzo stigla na lice mesta, i započela istragu u ovom slučaju.

(Telegraf. rs)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bivši učenik

    23. avgust 2013 | 00:06

    Dragi moj profesore, Ovo je poslednje pismo koje ti pišem. Bio si čovek i profesor za uzor. Pored tebe učenje fizike bilo je kao šala. Decu nisi morao da teraš da uče, pored tebe je to bilo uživanje. Nažalost moja deca neće dočekati da imaju ono što sam ja imao na tvojim časovima. Počivaj u miru dobri moj profesore. Tvoj bivši učenik.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA