Zapaljen auto pomoćnika gradonačelnika Valjeva

 
  • 2

U policiji kažu da je vozilo "golf 2" delimično izgorelo nakon što je poliveno benzinom

Automobil koji koristi pomoćnik gradonačelnika Valjeva Dragoljub Krstić zapaljen je prošle noći, potvrđeno je Telegrafu u valjevskoj policiji.

Nepoznata osoba ili više njih protekle noći su polili benzinom vozilo "golf 2", koje je bilo parkirano u Šabačkoj ulici, ispred kuće u kojoj živi pomoćnik gradonačelnika Valjeva. Kako saznajemo, u paljevini je vozilo delimično izgorelo, a najviše je stradala hauba.

U valjevskoj policiji kažu da je vozilo koje je zapaljeno u vlasništvu žene Dragoljuba Krstića.

Krstić, koji je u martu ove godine podneo ostavku na mesto zamenika gradonačelnika Valjeva, da bi izbegao smenu u lokalnom parlamentu, po odluci gradonačelnika Valjeva Stanka Terzića (SPS), 1. jula je imenovan za pomoćnika gradonačelnika.

Krstić je bio jedan od lidera GG "Pobeda", čijih je šest odbornika nedavno prešlo u SNS, dok on nije pristupio toj partiji.

Dragoljub Krstić ostao je upamćen po tome što je za vreme dok je bio zamenik gradonačelnika Valjeva vređao novinare i sudije, a samovoljno je oduzeo auto Apotekarskoj ustanovi "Valjevo" koji je kasnije vraćen.

Zbog uvreda koje je izrekao na sednici Skupštine grada krajem prošle godine, privatnu tužbu protiv Dragoljuba Krstića podnela je glavna i odgovorna urednica regionalnog Radio Patka Darija Ranković.

(S. S.)

Video: Simonida Stanković: Umetnost prepoznaje onaj koji je celovit

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA