Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
zoran mitrovic
U pitanju je paradajz zvani "volovsko srce". Inace ja sam pre neki dan na pijaci "skadarlija", tj. Bajlonijeva, kupio paradajz iste vtste koji je bio i tezi.Tezina od 1 kg. nije neuobicajena za ovaj paradajz. Srpska sorta.
thetrashhero
Svojevremeno, ima tome vise od 10god, deda je na selu uzgojio paradajiz tezine 1, 7 kg. Monstrum by volovsko srce. Vode, stajnaka i puno ljubavi :-)
boban
i moj cale je pre nekih sedam, osam godina ubrao paradajiz od 1.3 kg To je bio domaci paradajiz jabukar , seme smo sami ostavljali iz godine u godinu. a mogu reci da je bio ukusniji nego paradajz koji danas sadimo