EGIPAT GORI, TURISTI SE BRČKAJU: Puna plaža u Aleksandriji!

 
  • 17

Fotografija koju je na poznatu društvenu mrežu postavio Jahja Diver iz Aleksandrije govori u prilog tome da turisti ne mare previše o zaoštravanju egipatskih sukoba i onome što se dešava van hotelskih kompleksa

Fotografija koja se pojavila na Tviteru prikazuje turiste koji se bezbrižno brčkaju na plaži u Aleksandriji dok se na nebu iza njih kovitla crni dim. Slika dovoljno svedoči o kontrastima svakodnevnog života u Egiptu koji je na ivici građanskog rata.

Fotografija koju je na poznatu društvenu mrežu postavio Jahja Diver iz Aleksandrije govori u prilog tome da turisti ne mare previše o zaoštravanju egipatskih sukoba i onome što se dešava van hotelskih kompleksa.

Među turistima koji bezbrižno provode svoj odmor su i Srbi koji su naveli da im je "toliko teško" da su napravili krizni štab u plićaku, a među najvećim problemima je kako se izboriti sa muvama u sobi.

Podsetimo, sukobi u Egiptu odneli su preko 500 života, dok je oko 4.000 ljudi povređeno. Neredi ne jenjavaju uprkos uvođenju policijskog časa, a broj žrtava konstantno se povećava.

(M. R.)

Video: Ono kada se sve oko tebe ruši, a tebi je laganica:U radnji izbio požar, on ostao "ladan kao špricer"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nena

    16. avgust 2013 | 13:58

    Dok lovite muve po sobi, zastanite na trenutak i oslusnite : u tom dimu koji gledate iz staba u plicaku , upravo nestaje necija imovina, neciji zivot se gasi. neciji snovi se ruse, necija majka je zaplakala. Vi, koji ste preziveli ratove i bombardovanje, ismevate se drugima koji pate. Mislite da to malo para sto ste dali za letovanje vam daje pravo da budete neljudi.

  • Iv

    16. avgust 2013 | 13:48

    U Cg su cene kao u Monte Karlu!!!

  • milos

    16. avgust 2013 | 14:08

    Samo nek se hvala kako je na plazama super pa ce onda ta rulja sa demonstracija da krene ka tim istim plazama, i onda ce ovi nasi da kukaju i da mole vladu da salju avion po njih i trazice da im se vrate pare....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA