Rumunska princeza organizovala borbe petlova

 
  • 0

Optužnica tereti Irinu Voker (60) i njenog muža Džona Veslija Vokera (67) da su na svom ranču u blizini gradića Irigon organizovali borbe petlova i nezakonito klađenje

Jedna rumunska princeza i njen muž uhapšeni su u američkoj saveznoj državi Oregon pod optužbama da su učestvovali u organizaciji borbi petlova.

Optužnica tereti Irinu Voker (60) i njenog muža Džona Veslija Vokera (67) da su na svom ranču u blizini gradića Irigon organizovali borbe petlova i nezakonito klađenje, prenela je agencija AP.

Lokalni mediji navode da je Irina Voker, takođe poznata pod imenom Irina Krojger, ćerka poslednjeg rumunskog kralja, dok zvanični podaci pokazuju da je njen muž između 1998. i 2003. bio zamenik šerifa.

- Održavanje borbi petlova je protivno federalnim zakonima i zakonima svih 50 američkih saveznih država - izjavila je državni tužilac Oregona Amanda Maršal.

Ona je dodala da osim što predstavljaju varvarsku praksu, borbe petlova ugrožavaju javno zdravlje i bezbednost i podstiče i na druga krivična dela.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA