MORA BITI SAVRŠENA: Doktor nudi besplatne operacije za sastanak sa ženom iz snova

 
  • 12

Peti sastanak dr Emil Čin iz Njujorka spreman je da plati i 500 dolara, ali njegova izabranica mora biti vrlo mršava, obrazovana, zdrava i atraktivna

PROSTITUCIJA ILI PROVODADŽISANJE? Plastični hirurg iz Njujorka dr Emil Čin (47) ponudio je svoje usluge besplatno u zamenu za sastanak sa ženom koja odgovara njegovim izuzetno visokim standardima.

Kako piše "Njujork Post", doktor Čin, koji vodi ordinaciju na Park Aveniji, izložio je svoje čudne kriterijume za provodažisanje kao i plan kompenzacije slučajnim posetiocima na svečanosti u Nju Džerziju - čije vizit karte je pokupio zbog potencijalnih "sparivanja", a ne zbog posla.

Za prvi sastanak, ovaj doktor nudi 100 dolara. Ukoliko poželi da sa izabranicom izađe i drugi put, taj užitak spreman je da plati 200 dolara ili da joj uradi besplatnu nadogradnju trepavica. Treći sastanak plaća 300 dolara ili besplatnim tretmanom botoksom.

Ukoliko se dogodi i četvrti sastanak, dr Čin nudi 400 dolara ili besplatnu lasersku operaciju očiju, vrednu 2.000 dolara. Peti sastanak plaća u kešu − 500 dolara.

Međutim, ovako bogata ponuda ima i drugu stranu: kriterijumi dr Čina vrlo su visoki. On traži veoma mršavu devojku, staru između 27 i 35 godina, koja nosi konfekcijski broj XS, rangira se između 8 i 9 na skali atraktivnosti i ima diplomu nekog od univerziteta Ajvi lige (Braun, Kolumbija, Kornel, Darmut, Harvard, Prinston, Pensilvanija i Jejl)

Takođe, žena mora biti hrišćanka, neko ko je proveo neko vreme van SAD i ko je živeo u gradu u kom živi više od milion ljudi. Ona mora i da voli životinje, jer dr Čin "planira da ima psa do kraja života".

Važno je napomenuti da dr Čin ne želi ni da se vidi sa potencijalnom kandidatkinjom, ukoliko ona ne ispunjava ove kriterijume. Uz sve nabrojano, ne sme imati dece i mora živeti zdravo.

Međutim, rezultati su, makar za sad, ispod očekivanih. Od kada je objavio ponudu, dr Činu stigla su samo dva predloga za sastanak, ali je oba odbio: dame se nisu uklapale u njegove parametre.

- Ja nisam lud, samo želim nekoga ko je pravih godina, sličnog nivoa obrazovanja, kompatibilan sa mnom i voli me zbog mene - kaže dr Čin.

(Telegraf.rs / Izvor: nypost.com)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pevac Hill

    12. avgust 2013 | 17:33

    Pa da, ti nisi lud vec blesav..

  • Sandra

    12. avgust 2013 | 17:54

    U zivotu je bitno znati sta zelis odn.sta ne zelis.Vazno je takodje odabrati I pravi put za ostvarivanje svojih zelja...Mislim da ovaj momak to nije razumeo...sta ce biti na sastanku br.8? Ugradnja vestackog kuka?

  • Pera

    12. avgust 2013 | 19:45

    Dokaz da nema velike budale bez velike skole

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA