BEZOBRAZNO U CG: Za porciju voća 100 evra!

  • 32

Dolaskom ekskluzive u Crnu Goru doplovile su i eksluzivne cene, pa izdvajanje 100 evra za porciju sveže lubenice, ananasa i dinje, koja se nalazi na meniju lokala "Purobeach" u Porto Montenegru, za svetske milionere, koji su uglavnom gosti ovog eksluzivnog mesta, prestavlja tek siću.

U novoizgrađenom Porto Montenegru postoji šest restorana, a "Purobeach" je među njima poneo titulu najekskluzivnijeg. Naravno, sa jedinstvenim ambijentom i uslugom idu i specifične cene. Na "Shisha meniju" "Purobeach"-a, uz uživanje u dimu iz nargile gostima se nude razne kombinacije voća i napitaka čija se cena kreće od 30 do 100 evra koliko košta "Buda Bum" koji se sastoji od lubenice, ananasa i dinja.

S obzirom na to da je Crna Gora mediteranska zemlja sa izraženim planinskim vrhovima, menadžer hotela "Splendid" Nikša Bilčić je objasnio da je zahvaljujući tome stvarana lokalna autentična kuhinja planinsko-primorska.

- Specifičnost hotelskog restorana je "etno-moderna" kuhinja kojom želimo da naš hotel bude ogledalo avangardne gastronomske ponude Crne Gore koja je jedinstvena samo u našoj zemlji. Kao dokaz našem uspehu su i pohvale poznatih ličnosti - kazao je on.

Bilčić je naveo da njihovi kuvari za inostrane goste najčešće pripremaju specijalitet kao što su srneća rozbratna u aromatičnom bilju sa sarmicom u listu raštana, krem brule od krompira sos od kleke koja košta 42 evra, zatim Rep grdobe, pečen u aromatizovanoj morskoj soli sa pršutom i morskim algama, čija cena iznosi 34 evra, te prepeličja jaja "benedikt" za koja treba izdvojiti 16 evra.

Nesvakidašnji slatkiši koji se nalaze na meniju "Splendida" zaslužuju i neobično posluženje, pa kada gost naruči kolač "esplendodo" ne treba da se iznenadi kada mu naručeni desert na stolu servira šef poslastičara sa celim timom pomoćnika. Cela predstava i sladak zalogaj kolača "esplendido" gosta koštaju celih šest evra.

Nezaobilazno mesto javnih ličnosti Balkana, ali i svetskog džet seta, je hotel "Maestral", kojem se gosti uvek rado vraćaju.

Šefu kuhinje Dušanu Miliču nije problem da spremi jela po želji i ugodi svakom zahtevu. Milič je kazao da su najtražnija jela špageti sa grdobom i čeri paradajzom (20 evra), rižoto sa tikvicama i gamborima (12 evra).

(Telegraf.rs / Izvor: Mondo)

Video: Priznala šta joj najteže pada, pa pomenula i partnera: Kaća Živković prvi put o majčinstvu!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MAX

    11. avgust 2013 | 13:37

    Kako vi novinari umijete da ke**te pa to je bruka!!! Jeste 100 € i sta sad?!?! "Purobeach" je svetski lanac plaza/bazena gde ne dolazi obicna klijentela! Ja sam sa primorja i ne idem na takva mjesta jer nemam para za to, ali ko ima nek ide jer izgleda svetski i to postujem. Da imate para i vi bi isli, me vidim u cemu je problem!!!

  • Stranac

    11. avgust 2013 | 13:18

    Pa da ove godine su osisali kog su uspeli zato ce im sledece godine plaze biti prazne ...

  • Ivan

    11. avgust 2013 | 13:29

    Još su ludji ti ljudi što idu tamo,lepo u Tursku ako hoćete ekskluzivne Hotele ali prave i toplo more i čisto, recimo regija Antalije Kemer,takvih resorta ima pamet da ti stane,kompletna regija u borovoj šumi netaknuta priroda,čisto toplo more,taurus planine znači raj a tog voća ima na tone i sve ti je uračunato u cenu,kakva bre Crna Gora dovidjenja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA