BEZOBRAZNO U CG: Za porciju voća 100 evra!
Dolaskom ekskluzive u Crnu Goru doplovile su i eksluzivne cene, pa izdvajanje 100 evra za porciju sveže lubenice, ananasa i dinje, koja se nalazi na meniju lokala "Purobeach" u Porto Montenegru, za svetske milionere, koji su uglavnom gosti ovog eksluzivnog mesta, prestavlja tek siću.
U novoizgrađenom Porto Montenegru postoji šest restorana, a "Purobeach" je među njima poneo titulu najekskluzivnijeg. Naravno, sa jedinstvenim ambijentom i uslugom idu i specifične cene. Na "Shisha meniju" "Purobeach"-a, uz uživanje u dimu iz nargile gostima se nude razne kombinacije voća i napitaka čija se cena kreće od 30 do 100 evra koliko košta "Buda Bum" koji se sastoji od lubenice, ananasa i dinja.
S obzirom na to da je Crna Gora mediteranska zemlja sa izraženim planinskim vrhovima, menadžer hotela "Splendid" Nikša Bilčić je objasnio da je zahvaljujući tome stvarana lokalna autentična kuhinja planinsko-primorska.
- Specifičnost hotelskog restorana je "etno-moderna" kuhinja kojom želimo da naš hotel bude ogledalo avangardne gastronomske ponude Crne Gore koja je jedinstvena samo u našoj zemlji. Kao dokaz našem uspehu su i pohvale poznatih ličnosti - kazao je on.
Bilčić je naveo da njihovi kuvari za inostrane goste najčešće pripremaju specijalitet kao što su srneća rozbratna u aromatičnom bilju sa sarmicom u listu raštana, krem brule od krompira sos od kleke koja košta 42 evra, zatim Rep grdobe, pečen u aromatizovanoj morskoj soli sa pršutom i morskim algama, čija cena iznosi 34 evra, te prepeličja jaja "benedikt" za koja treba izdvojiti 16 evra.
Nesvakidašnji slatkiši koji se nalaze na meniju "Splendida" zaslužuju i neobično posluženje, pa kada gost naruči kolač "esplendodo" ne treba da se iznenadi kada mu naručeni desert na stolu servira šef poslastičara sa celim timom pomoćnika. Cela predstava i sladak zalogaj kolača "esplendido" gosta koštaju celih šest evra.
Nezaobilazno mesto javnih ličnosti Balkana, ali i svetskog džet seta, je hotel "Maestral", kojem se gosti uvek rado vraćaju.
Šefu kuhinje Dušanu Miliču nije problem da spremi jela po želji i ugodi svakom zahtevu. Milič je kazao da su najtražnija jela špageti sa grdobom i čeri paradajzom (20 evra), rižoto sa tikvicama i gamborima (12 evra).
(Telegraf.rs / Izvor: Mondo)
Video: Priznala šta joj najteže pada, pa pomenula i partnera: Kaća Živković prvi put o majčinstvu!
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
MAX
Kako vi novinari umijete da ke**te pa to je bruka!!! Jeste 100 € i sta sad?!?! "Purobeach" je svetski lanac plaza/bazena gde ne dolazi obicna klijentela! Ja sam sa primorja i ne idem na takva mjesta jer nemam para za to, ali ko ima nek ide jer izgleda svetski i to postujem. Da imate para i vi bi isli, me vidim u cemu je problem!!!
Podelite komentar
Stranac
Pa da ove godine su osisali kog su uspeli zato ce im sledece godine plaze biti prazne ...
Podelite komentar
Ivan
Još su ludji ti ljudi što idu tamo,lepo u Tursku ako hoćete ekskluzivne Hotele ali prave i toplo more i čisto, recimo regija Antalije Kemer,takvih resorta ima pamet da ti stane,kompletna regija u borovoj šumi netaknuta priroda,čisto toplo more,taurus planine znači raj a tog voća ima na tone i sve ti je uračunato u cenu,kakva bre Crna Gora dovidjenja!
Podelite komentar