Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Masina Za Ves
Ziva istina ja kao vlasnik 2 restorana u izrazitom turistickom mestu mogu da potvrdim! Ima mala razlika oni mnogo ali mnogo para ostavljaju!!!ne poznaju kulturu vina hranu itd nego narucuju najskuplje. Ali iskreno da vam kazem vise volim da me prcaju oni nego neko drugi za male pare! Isto bucni ali za sicu pa nekako zatvoris oko rusu kad ti ostavi od 400evra 700evra za veceru naprimer stol od 4 coveka.
стрептомицин
Апсолутно нетачно. Најгора је енглеска стока, па онда долазе швабе. Лако се можете уверити у било ком шпанском летовалишту...
VforV
Englezi ubedljivo prvi,deset mesta pa neko drugi...