PASULJIJADA: U srpskim kotlićima krčkaće se kineski pasulj

Na tradicionalnom takmičenju u kuvanju pasulja, osmišljenom da se promoviše čuveni "gradištanac", u većini kotlića kuvaće se kineski pasulj, jer je jeftiniji

Komentari

  • MIKIVELIKI

    11. avgust 2013 | 09:39

    CIGANIJDA...kako je to jadno:(((

  • Dule

    10. avgust 2013 | 08:05

    Pa od toliko kineza sto imamo i pasulj nam se pokinezio.haha

  • Makarije

    10. avgust 2013 | 02:21

    Lepo je mirisalo dok se kuvalo i jelo, a noćas zemljotres :)

  • Mia

    10. avgust 2013 | 00:45

    Daj sto se cifrate,sve to imate puno blize i kvalitetnije kod susjeda :-)

  • Miko

    9. avgust 2013 | 22:32

    rebarca iz Argentine !

  • Je l'?

    9. avgust 2013 | 19:38

    A kupus,kao salata,iz Indonezije. Paradajz i krastavac u slucaju šopske salate iz Moldavije...

  • Ja

    9. avgust 2013 | 19:27

    E Srpska bruko!!!!

  • GORAN ‘65

    9. avgust 2013 | 19:20

    KOLIKO PARA TREBA DA DOTIRAM RAZLIKU PA DA SE KUPI DOMACI PASULJ , KAD SE KUVA NEK‘ SE KUVA PASULJ PROIZVEDEN U SRBIJI

  • milisav

    9. avgust 2013 | 19:12

    Jos nam fali samo kineska prasetina i onda smo komplet zato sto je mozda jeftinija a kvalitet nema veze ?

  • Lud Zbujen

    9. avgust 2013 | 18:59

    Sramota

  • Rade

    9. avgust 2013 | 18:59

    Zanosenje narodnih masa, prilika da sirotinja ruca za dz.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA