NEMATE IDEJU KAKO DA ZAPOČNETE BIZNIS? Pravite kore za gibanicu!

- Najviše pravimo kore za pite i gibanice, ali i za baklave. Dosta radimo, ne mogu da kažem da je lako. Uspevamo da pokrijemo sve troškove, zarada veća zimi nego leti - kažu Radoslav i Stojanka Brkljač iz Lovćenca

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • saša

    11. avgust 2013 | 00:44

    Kako da ne. Moj teča je imao radnju za proizvodnju kora od 1994 do prošle godine. Toliko ga je država pritisla sa svih strana plus pad prometa da je morao da zatvori.

  • TRJOVAN

    11. avgust 2013 | 00:26

    Imao sam susede koji su to pravili, ali su prestali proslog leta.

  • Ime

    10. avgust 2013 | 22:48

    Bravo, nisu svi u Srbiji lenštine! Svaka čast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA