VELIKO GRADIŠTE: Tinejdžer se ubio očevim pištoljem!

 
  • 9

Ne zna se da li se Dragoljub Blagojević (19) na ovaj čin odlučio zbog ljubavnih problema, problema u vezi sa školovanjem ili nečeg trećeg. Ovo je drugo samoubistvo u Braničevskom okrugu u poslednjih 10 dana, a jedanaesto od početka godine

Dragoljub Blagojević (19) iz Velikog Gradišta izvršio je sinoć samoubistvo, pucajući pištoljem sebi u glavu. Do ove tragedije došlo je u sredu uveče oko 21.50, u kući porodice Blagojević koja se nalazi u Ulici obala kralja Petra Prvog u Velikom Gradištu.

Pošto je ostao sam u kući, mladić je izašao na terasu i pucao sebi u glavu iz očevog pištolja, marke CZ M57, kalibra 7,62 mm. Ubrzo je na lice mesta pristigla ekipa Hitne pomoći, najverovatnije po pozivu komšija koje su čule pucanj. On je prevezen u Dom zdravlja u Velikom Gradištu, ali su lekari mogli samo da konstatuju njegovu smrt – saznajemo iz istrage.

Motiv ove tragedije, nezapamćene u Velikom Gradištu, jer je u pitanju mladić star samo 19 godina, još nije poznat. Ne zna se da li se on na ovaj samoubilački čin odlučio zbog ljubavnih problema, problema vezanih za školovanje ili nečeg trećeg, jer Dragoljub za sobom nije ostavio oproštajno pismo.

Ovo je drugo samoubistvo u Braničevskom okrugu u poslednjih 10 dana, a jedanaesto od početka godine. U prošloj godini na području ovog okruga izvršeno je 25, a 2011. godine 34 samoubistva.

Tragedija u Velikom Gradištu prvi je slučaj samoubistva nekog mlađeg od 20 godina, jer su to do sada činile osobe starosti od 25 do 87 godina. Najmlađi samoubica do sada bio je Nenad Arsić Kapiti iz Požarevca, star 25 godina, koji se obesio u junu 2012. godine.

(D. K.)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cobi ns

    8. avgust 2013 | 13:40

    Mladi,danas nažalost,imaju ozbiljne psihičke probleme,stručne pomoći nema ili je svedena na kljukanje lekovima,ustanove za pomoć tako reći ne postoje,i ovo se dešava kao i tragedije u porodicama,celom društvu....!!Svi čute dok njima 'mečka'ne zaigra,kao i u svemu u Srbiji!?!

  • Стефан Вуксановић

    8. avgust 2013 | 14:14

    Brate moj ostaces u srcu zauvek!!!

  • IV-4

    8. avgust 2013 | 18:32

    Четири незаборавне године проведене са тобом никада нећемо заборавити.Почивај у миру брате наш,волимо те!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA