Direktor iz budžeta kupio sebi mešalicu za beton

 
  • 4

Osumnjičeni Dragiša M. (51) se tereti da je budžetska sredstva opštine Malo Crniće koristio za svoje lične potrebe, tako što je, između ostalog, kupio sebi mešalicu za beton, laptop, klima-uređaj i mobilni telefon

Protiv bivšeg direktora JKP "Čistoća-Malo Crniće" Dragiše M. (51) iz Boževca podneta je krivična prijava zbog sumnje da je budžetske pare trošio za svoje lične potrebe.

- Osumnjičeni se tereti da je budžetska sredstva opštine Malo Crniće koristio za svoje lične potrebe, tako što je, između ostalog, kupio sebi mešalicu za beton, laptop, klima-uređaj i mobilni telefon. Na taj način on je sebi pribavio nezakonitu korist od 170.000 dinara i za toliko oštetio opštinski budžet - kažu u Policijskoj upravi Požarevac.

Protiv osumnjičenog podneta je krivična prijava Osnovnom sudu u Požarevcu, zbog sumnje da je izvršio zloupotrebu položaja.

(D. K.)

Video: Srpski spasioci krenuli u pomoć u BiH

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Izujedase me komarci

    7. avgust 2013 | 13:34

    Da svaki uzme toliko,bili bismo kao Svajcarska... A gde su stanovi,kuce,lokali,kola,pa puta dva ,za ljubavnice. Eeeeee.....

  • Dule

    7. avgust 2013 | 13:07

    Hehe ludo brazeru ludo.uskoro ce neko iz budjeta da kupi kondome.hihi

  • Niko bitan

    7. avgust 2013 | 14:30

    Pustite coveka, on bar kupio mesalicu da radi a ovi ojadise drzavu i idu na letovanja zimi a leti na zimovanja, i dadose na pevaljke sve! Ovaj je bar bio skroman!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA