VANDALI: Navijačima Partizana izbušili gume

 
  • 14

Pretpostavlja se da su vlasnici automobila navijači Partizana koji su bili na utakmici, posle koje ih je sačekalo neprijatno iznenađenje ispred stadiona "večitog rivala"

Nepoznate osobe izbušile su gume na najmanje 15 automobila parkiranih u Ulici Ljutice Bogdana kod upravne zgrade sportskog društva Crvena zvezda, saznaje Telegraf.

Vandalizam se dogodio tokom fudbalske utakmice koja je odigrana večeras u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona na stadionu Partizana.

Pretpostavlja se da su vlasnici automobila navijači Partizana koji su bili na utakmici, posle koje ih je sačekalo neprijatno iznenađenje ispred stadiona "večitog rivala".

Oštećeni građani zvali su policiju, a istraga je u toku.

(Telegraf.rs)

Video: Gde su sahranjena ova 2 srpska velikana? Beograđani u "zbunu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    7. avgust 2013 | 01:03

    Pozdravljam bolest, ajmo sad da zaratimo grobari i delije. Kakav smo to narod. Danas pitam brata za koga navija na utakmici, a on mi kaze za bugare. Gde je tu zdrav razum? On sigurno nije jedini koji tako misli. Umesto jedni dru.......svi znate dalje...

  • Nenad

    7. avgust 2013 | 01:18

    O cemu bre ti pricas? Naravno da se navijalo za tute Bugare, nece valjda za groblje? Kakva braca, sunarodnici...za grobare ni da mi zivot visi o koncu!

  • nemamime

    7. avgust 2013 | 02:17

    Kako objasniti "Srbima" koji su navijali za Bugare, da je Partizan prosao u Ligu Sampiona, bolje za nasu ligu, samim tim i za Crvenu Zvezdu. Tako se prikupljaju poeni i moze npr. da narednih godina dva tima idu u kval. za LS. Navijajte za Zvezdu ili Partizan kada igraju domacu ligu. ZA ZVEZDU NAVIJAM ALI VECERAS SAM NAVIJAO ZA PARTIZAN PROTIV BUGARA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA