Napravite svoju filmsku scenu i otputujte besplatno na grof Drakula turu! (VIDEO)

 
  • 0

Pronađite "Persi Džekson" tuš, koji se nalazi blizu Bandži džamping centra na Adi, i fotografišite svoju "Persi Džekson" scenu. Fotografije pošaljite na adresu: morecudovista@mcf.rs

Povodom premijere filma "Persi Džekson – More čudovišta", 14. avgusta, MCF MegaCom Film sa partnerima organizuje nagradni konkurs koji učesnike i učesnice može odvesti na uzbudljivo putovanje na Grof Drakula turu.

Jedan od tuševa na Adi Ciganliji pretvoren je u "Persi Džekson" tuš. Pronađite ovaj tuš, koji se nalazi blizu Bandži džamping centra na Adi i fotografišite svoju "Persi Džekson" scenu, te fotografije pošaljite na adresu: morecudovista@mcf.rs.

Fotografije će biti postavljene na Fejsbuk strani Naxi radija www.facebook.com/naxiradio.

Najkreativnija fotografija, koju će izabrati žiri sastavljen od zaposlenih u „MCF Megacom Filmu“ i Naxi radiju, osvaja putovanje na Grof Drakula turu agencije "Robinson".

Druga nagrada je komplet romana iz serijala "Persi Džekson – Bogovi Olimpa", čiji je izdavač "Stylos Art". Još troje autora fotografija dobiće na poklon po jedan roman iz "Persi Džekson" serijala, a svih pet autora najkreativnijih fotografija dobiće na poklon i ulaznice za premijeru filma.

Proglašenje pobednika i dodela nagrade zakazana je na premijeri filma "Persi Džekson – More čudovišta", 14. avgusta u 19 časova u multipleksu "Kolosej".

"Persi Džekson - More čudovišta" od 15. avgusta biće na redovnom bioskopskom repertoaru. Ova uzbudljiva avantura predstavlja nastavak filma "Persi Džekson - Kradljivac munje" iz 2010. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Dačić na 12. Globalnoj konferenciji eksperata za borbu protiv krijumčarenja migranata

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA