Izboden mladić u grudi na Obrenovačkom putu!

 
  • 2

Mladić (23) uboden je u grudi, ispod srca na Obrenovačkom putu, na raskrsnici za Železnik, rečeno je u beogradskoj Hitnoj pomoći

Jedan mladić (23) uboden je u grudi na Obrenovačkom putu, na raskrsnici za Železnik, rečeno je u gradskoj službi Hitne pomoći.

- On je bio hemodinamski nestabilan, imao je smanjen krvni pritisak i posle zbrinjavanja prevezen je u Urgetni centar - rekao je saradnik za odnose s medijima Hitne pomoći Mirko Lutovac.

U noći između subote i nedelje dogodila se i jedna saobraćajna nesreća kod naplatne rampe Bubanj potok, u kojoj je devojka povredila glavu i nogu.

- Protekle noći bilo je jako puno intervencija zbog tuča i alkoholisanih stanja - istakao je Lutovac.

Lekari su imali ukupno 112 intervencija, od kojih 25 na javnom mestu. Lekarsku pomoć najčešće su tražili hronični bolesnici.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja357

    4. avgust 2013 | 11:25

    Ubijaj se stoko i nisi za bolje! Kakvi su se ovo izrodi nakotili? Rastao sam na ulici i to paklenih 90-tih, pucale su lobanje, lomile kosti, ali nismo se boli i ubijali, a ove danasnje sisece male ni do prodavnice ne smeju bez noza. Samo cke bodu, landare male! Naucite to vec jednom...

  • Neutralni

    4. avgust 2013 | 13:58

    Пеђа не шишти !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA