PROCURILO: Snimci i pisma Monike Levinski i Bila Klintona

 
  • 6

U svojim porukama Monika je preklinjala Klintona da nađe vremena za nju i objasni joj zašto je okončao njihovu vezu

Četvorominutni razgovor Monike Levinski i tadašnjeg aktuelnog predsednika SAD Bila Klintona objavljen je u listu "Nešenel ekvajer" iako je trebalo da svi snimci budu uništeni nakon razotkrivanja njihove veze.

Na audio-kaseti snimljenoj u martu 1997. godine, tada 24-godišnja Monika nagovara da se vide i insistira da nađe vremena za nju. Razgovori su snimljeni nekoliko meseci posle prekida njihove veze.

- Budući da ćeš sutra veče biti sam, imam za tebe dva predloga od kojih nijedan nije taj da me ne vidiš. Mogla bih da se skinem i počnem... Nadam se da ćemo posle da se vidimo, da ćes slediti moj scenario i uraditi sve što želim - govorila je Monika Levinski američkom predsedniku.

U svojim porukama Monika je preklinjala Klintona da nađe vremena za nju i objasni joj zašto je okončao njihovu vezu.

- Bilo je tako tužno videti te sinoć, jer sam bila ljuta što si me ponovo odbio, a ipak sam želela da svi izađu iz sobe i da me zagrliš. Volela sam te od sveg srca, Bile. Ne mogu da shvatim kako si mogao da budeš tako divan prema meni, a onda tako surov - napisala je ona u jednom od pisama, i dodala da je u depresiji zbog svega što se desilo.

Na snimku Monika uverava Klintona da će biti uporna. Na kraju mu nudi dva izbora: mogli bi da se nađu u kancelariji ili da pogledaju film. Objašnjava kako bi sekretarica trebalo da isplanira raspored da bi mogli da se sklone, da niko ne bi snimio njihov susret.

- Ja bih mogla da se ušunjam i mogli bismo da se nađemo na 15 minuta ili pola sata - tvrdi Levinski, i dodaje "da on ne može da je odbije jer je previše slatka i divna i zato što ubrzo neće više biti ovde".

Snimci i pisma dospeli su u ruke čistačice koju su unajmili prijatelji Monike Levinski. Ona je trebalo da uništi sav materijal, ali ih je, ipak, sačuvala.

- Trebalo je da uništim sve još 1998, ali iz nekog razloga sam sve sačuvala - izjavila je za "Nešnel inkvajerer".

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • стрептомицин

    2. avgust 2013 | 19:49

    Није могао да се види са тобом јер је спремао агресију на Србију и убијање невиних људи...

  • Yvladimir1

    2. avgust 2013 | 21:00

    Sad moze da curi sta hoce, on je nas bombardovao zbog svoje impotencije...

  • Tutor

    2. avgust 2013 | 19:01

    Ha, ha, zaklela se zemlja raju..! Koji je Bil debil.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA