Žena izgubila svest pa kolima uletela u kafić! (FOTO)

 
  • 2

Ona je najpre prešla na levu stranu ulice i prednjim delom auta prešla preko betonske žardinjere i uletela u baštu kafea

Violeta Đ. (37) uletela je svojim automobilom marke "opel agila" u baštu kafe-bara "Stil" u Ulici Lole Ribara u Požarevcu, nakon što je izgubila svest i kontrolu nad upravljačem.

Ona je najpre prešla na levu stranu ulice i prednjim delom auta prešla preko betonske žardinjere i uletela u baštu kafea. Auto se zaustavio tek pošto je udario u zid kafea i pao preko baštenskog stola i nekoliko stolica.

- Violeta Đ. tom prilikom zadobila je samo lakše telesne povrede, jer je bila vezana sigurnosnim pojasem i zaštićena vazdušnim jastucima, koji su se aktivirali na vreme. Ipak je zadržana u požarevačkoj bolnici, kako bi lekari utvrdili zbog čega je izgubila svest – saznajemo iz istrage.

Ova nesvakidašnja saobraćajna nezgoda samo pukim slučajem okončala se sa blažim posledicima, jer u bašti kafića u trenutku udesa nikog nije bilo, kao ni na trotoaru ispred njega, kojim prolaze brojni kupači sa gradskog bazena.

 

Da je neko od gostiju sedeo za stolom u ćošku, njegova pogibija bila bi neizbežna. Konobar u ovom kafeu, Živojin Ćulum, kaže da je samo desetak sekundi ranije sa stola u koga je udario auto pokupio čaše i otišao do šanka, kako bi zavio cigaretu.

- Tek što sam stigao do šanka, začuo sam jak tresak, kao da je pukla bomba. Istrčao sam napolje i ugledao auto u bašti. Odmah sam otvorio vrata, otklonio vazdušne jastuke, otvorio sigurnosni pojas i na rukama izneo onesvešćenu ženu. Postavio sam je na stolicu i ukazao joj prvu pomoć, pre nego što su stigli Hitna pomoć i policija - priča konobar.

On navodi da ga je od sigurne smrti spasilo to što je ušao u kafe kako bi zavio cigaretu.

- Sad neka mi neko kaže da pušenje šteti zdravlju. U mom slučaju, da nisam ušao da zavijem cigaretu i da sam ostao za stolom u koji je udario auto, sad bi mi jeli žito za pokoj duše – kaže Živojin.

Ovo je treći put da se kod kafea "Stil" dešavaju udesi. Prvo je jedna devojka, autom podignutim na dva točka, proletela pored žardinjera i zakucala se u parkirani auto. Drugi put, na sličan način, pored kafea se prevrnuo na krov i jedan "jugo" sa mladićem i tri devojke, koji su pukim slučajem prošli bez težih povreda.

(D.K.)

Video: Srpski spasioci krenuli u pomoć u BiH

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA