Doživotna robija za Arijela Kastra

Otmičar Arijel Kastro, koji je10 godina držao tri devojke u zatočeništvu i koji je optužen za teško ubistvo, otmice i silovanja izbegao smrtnu kaznu

  • 3

Arijel Kastro, optužen za otmicu i višegodišnje zlostavljanje tri devojke u svojoj kući u Klivlendu, biće osuđen na doživotnu kaznu zatvora u okviru nagodbe sa tužilaštvom, ali bez prava na pomilovanje.

Kastro (53), vozač školskog autobusa iz Klivlenda, uhapšen je u maju pod sumnjom da je kidnapovao i 10 godina držao u zatočeništvu i silovao tri žene.

On je u periodu od 2002. do 2004. godine oteo Amandu Beri (27), Đinu Dehezus (23) i Mišel Najt (32) i držao ih u zatočeništvu zajedno sa šestogodišnjom devojčicom koju je u tom periodu rodila Amanda Beri. Optužen je za višestruko silovanje Dehezusove, Najtove i Berijeve.

Kastro je optužen po 977 tačaka optužnice, od čega se dve tačke odnose za krivično delo teško ubistvo, i više tačaka za otmice i silovanja. On je optužen i za izglađivanje zatočenih žena, kao i za prebijanje i udaranje trudnice u stomak, kako bi izazvao pobačaj.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • edi

    26. jul 2013 | 21:54

    cudi me da ga ameri nisu osudili na smrt ali i ovo mu je smrt dozivotna tako i treba svima koji to rade

  • BgPetar

    26. jul 2013 | 22:14

    Pa super i ja bi ga isto ovako osudio,a njemu ce da presude u zatvoru,sta im znaci da ga ubiju samo ce mu olaksati bolesni zivot

  • Krki

    27. jul 2013 | 01:25

    Sta ti je drzava,uhapsili ga u maju,u julu dozivota...kod nas bi se razvlacili godinama!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA