TUŽNA ISPOVEST HRABRE MAJKE: Ubica mog sina i dalje je na slobodi! (FOTO)

 
  • 20

- Mog je Ognjena ubio pijani vozač sa 2,26 promila alkohola u krvi, a suđenje ni nakon dve godine nije počelo - tvrdi uplakana majka i dodaje da su snimci s mesta nesreće misteriozno nestali

Snežana Tripković ogorčena je na Srbiju jer je dozvolila da suđenje čoveku koji je u saobraćajnoj nesreći ubio njenog sina 2011. godine još nije počelo, a on kao i ubice druge dece i dalje slobodno voze i jure ulicama.

- Moj Ognjen stradao je 19. 07. 2011. na raskrsnici Despota Stefana i Cvijićeve, a ubio ga je pijani vozač sa 2,26 promila alkohola u krvi, vraćajući se, kako je rekao sa proslave svog rođendana. Do dana današnjeg suđenje nije počelo, a bilo je zakazano samo jedno ročište - kaže Snežana.

Prema njenim rečima, nesreća se dogodila kada je na njenog sina, koji je vozio motor, prošavši kroz crveno svetlo naleteo automobil kojim je upravljao alkoholisani vozač.

- Moj sin nije imao šansu, skretao je, a kroz crveno je na njega naleteo automobil, pokosio ga je, a Ognjen je poginuo na licu mesta - prepričava nam uplakana majka.

Ona dodaje da je skandalozno to što suđenje još uvek nije počelo, a da je jedno jedino zakazano ročište odloženo, jer se okrivljeni nije pojavio zato što je bio bolestan.

- On je samo poručio da nije mogao da se pojavi jer ima temperaturu i to je uvaženo. Ljudima koji su ubili u saobraćajnoj nesreći sve je dozvoljeno. Dovoljno je samo da kažu kajem se i žao mi je i već će automatski da dobije manju kaznu, a kaje se samo zato što je uhvaćen. Za nas žrtve pravde u ovoj zemlji nema - objašnjava ona.

Snežana kroz suze nam priča da su se u čitavom slučaju odjednom pojavili i lažni svedoci, a da snimaka sa kamera koji su snimali tu raskrsnicu jednostavno nema, iako ljudi po gradu pričaju da su gledali ubistvo njenog sina.

- Mnogi su nam se javili i kažu da su gledali snimak kako je moj sin ubijen, ali od policije, sudu je stigla zvanična izjava da taj slučaj kamere nisu zabeležile, ali važno je da su snimile one koji su vozili žutom trakom. Najgore od svega je što su se odjednom pojavili i lažni svedoci koji su dali iskaz da se Ognjen kretao brzinom od 180 kilometara na sat, a zvaničan podatak sa uviđaja je da je on vozio 50. Baš me zanima kako su oni procenili da je vozio 18o. To je strašno - priča nam svoju tragediju u suzama ova hrabra majka.

Zato sam i osnovala Udruženje da pomognemo svim žrtvama jer ubica moga sina i ubice naše dece i dalje voze, a njih nema.

(D. Zlojutro)

Video: Simonida Stanković: Umetnost prepoznaje onaj koji je celovit

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dule

    7. septembar 2013 | 16:08

    Ako se zna ko je pistolj u ruke pa kod njega na vrata metak u celo i sudjenje zavseno. A oni nek traze ko je bio.

  • Marina Marković

    7. septembar 2013 | 16:20

    U ovoj drzavi ocigledno svi imaju vise prava od normalnih i postenih ljudi...Sud i sudstvo treba da se kompletno rekonstruise i da se zakoni preurede...Sudije treba svi ponovo drzavne ispite da polazu,da se vidi ko radi svoj posao a ko ne...Ovo je strasno..Za ubistvo psa dobijes vecu kaznu nego za ubistvo coveka...

  • Stockholm

    7. septembar 2013 | 16:48

    Kefalo...ne lupaj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA