Pokvareni inkubator spalio bebu (FOTO)

 
  • 3

Zbog neispravnog inkubatora u kineskoj dečjoj bolnici, beba je živa spaljena. Bolnica odbija da preuzme odgovornost, a video-snimci nadzornih kamera su netragom nestali

Beba stara samo 12 dana spaljena je u pokvarenom inkubatoru u dečjoj bolnici Kvanžu u istoimenom gradu u Kini.  Za tragičnu nesreću javnost je saznala nakon što su užasne fotografije spaljenog novorođenčeta preplavile kinesku društvenu mrežu Veibo, koja je ekvivalent Tviteru.

Na horor slikama vidi se mrtva beba kako na stolu leži na stomaku, a okružena je osobljem bolnice. Leđa i noge novorođenčeta prekriveni su opekotinama koje su dovele do smrtnog ishoda. Boja kože izgorele bebe najbolje pokazuje kakvu je užasnu i bolnu smrt imalo dete.

Ovu tragičnu nesreću prate sumnjive okolnosti. Naime, snimci sa kamera za video-nadzor su obrisani, a bolnica odbija da preuzme odgovornost.

Rođaci spaljene bebe kažu da je osoblje bolnice preventivno smestilo novorođenče u inkubator tokom noći jer je dete bilo prehlađeno. Zbog neispravnosti istog beba je spržena.

(Telegraf.rs / Izvor : Dailymail.co.uk)

Video: U čast Ivana Tasovca: Svečano otvaranje koncertne sezone Beogradske filharmonije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BokiSomborac

    19. jul 2013 | 14:09

    Neću da grešim ali nekako generalno većina ovako bizarnih vesti dolazi iz Kine..odvratno

  • Tutor

    19. jul 2013 | 17:45

    Streljacki vod!

  • Nina

    19. jul 2013 | 15:30

    Mozda su namerno nesto uradili jer kod njih vazi neki zakon da ne smeju da imaju vise od jednog deteta zbog velike populacije i prenaseljenosti a i bilo je vec slucajeva sta rade sa decom roditelja ukoliko dobiju jos jedno dete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA