MANSUR: Neću dozvoliti da uvuku Egipat u haos i nasilje!

 
  • 1

- Oni žele da ovaj period bude uvod u nasilje, a mi želimo da ostvarimo koncept zaštite života i afirmacije ljudskih vrednosti -rekao je privremeni lider Egipta Adli Mansur u svom prvom obraćanju naciji

U svom prvom obraćanju naciji, privremeni lider Egipta Adli Mansur izjavio je da će štititi zemlju od onih koji žele haos i nasilje.

U snimljenoj poruci koja je emitovana na državnoj TV, predsednik Mansur je kazao da Egipat prolazi kroz odlučujući period u svojoj istoriji gde neki pokušavaju da "uvuku zemlju u nepoznato" i izazovu haos, preneo je AP.

- Oni žele da ovaj period bude uvod u nasilje, a mi želimo da ostvarimo koncept zaštite života i afirmacije ljudskih vrednosti - naveo je on. Mansur je kazao da je njegova vlada rešena da uspostavi stabilnost i bezbednost.

U međuvremenu, pristalice svrgnutog predsednika Mohameda Morsija najavile su za sutra masovni protestni skup. Egipatska vojska je oštro upozorila da neće tolerisati nasilje na sutrašnjim protestima. Morsija je pre dve nedelje s vlasti svrgnula vojska.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Vozač dobio kutiju pa napravio ovaj potez: Snimak sa autobuske stanice koji niko nije video

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • beast from the east

    19. jul 2013 | 08:54

    Ti tu najmanje odlucujes, cisto ono da znas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA