Silovao hostesu u klubu, pa pušten na slobodu!

Hajrudin Barjaktarević, osumnjičen za silovanje hostese u noćnom klubu "Kraš" u Gradišci, je nakon silovanja prvo pobegao u Dansku i tako izbegao hapšenje, ali je u međuvremenu odlučio da sa preda, pa je "nagrađen" puštanjem na slobodu

  • 6

Hajrudin Barjaktarević, osumnjičen za silovanje hostese u noćnom klubu "Kraš" u Gradišci, predao se banjalučkom Okružnom tužilaštvu u pratnji advokata, potvrdila je danas Maja Đaković Vidović,portparol Tužilaštva.

- Barjaktarević je ispitan u svojstvu osumnjičenog i pušten da se brani sa slobode - rekla je Đaković Vidović.

Barjaktarević je nakon silovanja hostese prvo pobegao u Dansku i tako izbegao hapšenje, ali je u međuvremenu odlučio da sa preda, pa je "nagrađen" puštanjem na slobodu.

Kako prenose "Nezavisne", silovanje hostese u Gradišci šokiralo je javnost, jer su između ostalog, osumnjičenima nakon zločina pomogla dvojica pripadnika Specijalne policije MUP-a RS Bojan Marić i Dragoslav Bošković, koji su pokušali da zataškaju čitav slučaj.

Njih dvojica su u međuvremenu suspendovani s posla i pokrenut je unutrašnji postupak.

Hostesa je i pored pretnji od strane jednog od policajca, lično prijavila početkom juna silovanje. Istragom je utvrđeno da je nesretna devojka, koja je radila kao hostesa, brutalno silovana u noćnom klubu "Kraš", 7. juna ove godine. Devojka je inspektorima ispričala da je u jutarnjim časovima bila u društvu Hasanovića i Barjaktarevića i da je u jednom trenutku osetila kako gubi svest.

U gotovo bespomoćnom stanju odvedena je u pomoćnu prostoriju noćnog kluba, gde je nepoznati muškarac pokušao da joj skine donji veš. U početku se branila, ali je onda totalno izgubila svest. Nakon buđenja specijalni policajac Bošković odvezao ju je kući, kao da se ništa nije dogodilo.

(Telegraf.rs / Izvor: nezavisne. com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    17. jul 2013 | 22:33

    A sta je to hostesa??? To je ranije bila prostituzka

  • kari

    17. jul 2013 | 23:43

    Nisi ti Lud Zbunjen, ti si Glup Tup!!!

  • Lud Zbujen

    17. jul 2013 | 22:06

    Pa kaka je silovana ako je radila u nocnom klubu pa ppboguu nije bila kaserka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA