ZEMUN: Zet pucao na šuraka (FOTO)

 
  • 8

Dva čoveka sukobila su se zbog neslaganja Miloša O. (31) sa činjenicom da njegova rođena sestra živi u nevenčanoj zajednici sa Živkom B. (52), koji je od nje stariji 20 godina

Miloš O. (31) ranjen je u zemunskom naselju Pregrevica kada je na njega pucao Živko B. (52), koji je uhapšen.

Kako Telegraf saznaje, dva čoveka sukobila su se zbog Miloševog neslaganja sa činjenicom da njegova rođena sestra živi u nevenčanoj zajednici sa Živkom, koji je od nje stariji 20 godina. Miloš je došao automobilom po svoju sestru, koja stanuje sa Živkom na Pregrevici. Otišli su njegovim automobilom, ali se devojka brzo vratila kući kod Živka.

Za njom je došao Miloš, koji je opet ušao u dvorište, gde se sukobio sa Živkom. Tada je Živko ispalio metak iz pištolja za koji ima dozvolu i pogodio Miloša u nogu. Ranjeni mladić krenuo je svojim automobilom ka Urgentnom Centru, ali je na raskrsnici Bulevara Nikole Tesle i Ulice Džona Kenedija udario u drugi automobil.

Tada ga je Hitna pomoć preuzela i u stabilnom stanju prebacila u Urgentni centar.

(E. T.)

Video: Godišnjica rođenja Nadežde Petrović obeležena putem specijalne projekcije na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dacha

    15. jul 2013 | 01:29

    Sa dedicom u vezi,ooo Srbijooo

  • dada

    15. jul 2013 | 11:47

    Nisu mi jasni pojedini komentari ovde. Prvo, covek od 52 godine nije dedica. Ja imam istu situaciju kod sebe u porodici gde se moj tata (51 god) vec 11 godina zabavlja od cega vec 7 zivi zajedno sa svojom 20 godina mladjom zenom (koja je od mene starija 4 hod). On nju obozava, nikada je nije prevario, a ona je ocigledno u njemu nasla srodnu dusu i nesto sto u svojim vranjacima nije. Za 5 meseci ce Boze zdravlja postati roditelji svog prvog deteta. A ja je obozavam. Moja mama, mamin muz, tata i tatina zena se oslicno slazu i druze. Pa jel bolje da pored nekog ko je 20 godina stariji zivim u miru, ako sam ja tu sebe, svoju srecu i mir pronasla, nego sa vranjakom koji bi potencijalno mogao da me vara, da banci po kafanama i da mi jednostavno ne daje ono sto ja od zivota ocekujem (mislim prvo na emotivnu stabilnost). Cudne su ljudske sudbine i ne zivi se po sablonu.

  • gane

    15. jul 2013 | 01:27

    sts se petljas u tudk zivot

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA