Radnik Fijata povređen na radnom mestu

 
  • 3

- Pacijent je dovezen iz fabrike s povredama rebara, pluća i stomaka. Operisan je i sada je u stabilnom stanju - rekao je dežurni lekar Urgentnog centra u Kragujevcu Rade Marković

Radnik fabrike "Fijat automobili Srbija" D. D. (36),  koji je povređen oko 18 sati na radnom mestu, operisan je i u stabilnom je stanju, kažu u Urgentnom centru u Kragujevcu.

- Pacijent je dovezen iz fabrike s povredama rebara, pluća i stomaka. Operisan je i sada je, u principu, u stabilnom stanju - izjavio je večeras Tanjugu dežurni lekar Urgentnog centra u Kragujevcu Rade Marković, koji je i operisao povređenog radnika.

Kompanija "Fiat automobili Srbija" u saopštenju, večeras dostavljenom Tanjugu, izražava žaljenje što je došlo do povređivanja radnika i navodi da je u kompaniji sprovedena interna kontrola radi utvrđivanja svih detalja koji su doveli do ovog nemilog događaja, izazvanog ljudskom greškom.

U saopštenju je navedeno da je povređen radnik D.D. (36) zaposlen u proizvodnji, u pogonu Preseraja i da mu je odmah ukazana medicinska pomoć.

U toku  je policijski uviđaj.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sunčica

    11. jul 2013 | 00:42

    Ma boli njih briga za njega. Ne bi žalili ni da je poginuo. Fiat tu traži samo profit i nalazi ga jer država financira proizvodnju, što je fatalna greška. U Srbiji još vlada socijalizam. Nažalost jer tako se neće nikada razviti. <b><a href="http://goo.gl/tZPsK" rel="nofollow">Mit o fići</a></b> živi u mnogim glavama i dok je tako Fiat će moći iskorištavati Srbiju.

  • aco

    11. jul 2013 | 07:00

    @suncica ne lupetaj draga, ljudi su sretni da imaju posao. Jel bi bilo bolje da svi sede kuci sabane??!!

  • Uros

    11. jul 2013 | 08:04

    U potpunosti se slaze...Fijat je dobio sve na tanjiru a ono sto daje je mizerno. Jako losa atmosfera u radnom okruzenju i los odnos prema radnicima. A i zasto bi ulagali u Srbiju da nije tako. Srbija njima placa da oni vladaju a da vlast smiri malo narod...ludilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA