Nevreme uništilo useve kod Leskovca

 
  • 3

Poljoprivrednik Igor Anđelković iz sela Vinarice rekao je da su zasadi kukuruza, povrća i voća u ataru tog sela potpuno uništeni

Nevreme, s gradom veličine šljive, uništilo je useve u selima severno od Leskovca, rekli su agenciji Beta meštani sela Vinarice, Navalin, Bogojevce i Priboj.

Poljoprivrednik Igor Anđelković iz sela Vinarice rekao je da su zasadi kukuruza, povrća i voća u ataru tog sela potpuno uništeni.

- Uništena je preostala nepožnjevena pšenica, stabljike krompira, kukuruza, paprike, paradajza i voća. Grad je smlatio i povrće - kazao je Anđelković.

On je rekao i da je samo na njegovom imanju uništeno 15.000 stabljika paprike, 700 do 800 korena paradajza i kukuruz na površini do jednog hektara.

U Sektoru za vanredne situacije u Leskovcu agenciji Beta je potvrđeno da je grad padao 15 minuta između 13.30 i 14.00. Prema njihovim rečima, protivgradnim raketama dejstvovano je pravovremeno.

(Telegraf.rs / B92)

Video: Vučić na Samitu Ukrajina-Jugoistočna Evropa u Dubrovniku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    9. jul 2013 | 22:42

    Zalosno. Uvek udara gde je najveca beda

  • Nele

    9. jul 2013 | 22:27

    Majke im odakle im rakete koliko znamo nema raketa javna tajna

  • Drago

    10. jul 2013 | 09:31

    Nema rakete a zasto? Eto zasto nekome odgovara da grad unisti sto vise nasih proizvoda da bi drugi mogli da uvoze jer tu imaju dobar profit .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA