PARAĆIN: Ogromno stablo uništilo tri automobila! (FOTO)

 
  • 3

Mada se kiša očekivala popodne u Paraćinu u skladu sa vremenskom prognozom, niko se nije nadao ovakvoj provali oblaka koja dugo nije viđena u gradu na Crnici

Nezapamćeno nevreme praćeno olujnim vetrom i provalom oblaka oborilo je danas oko 14.30 sati staro stablo kod Srpske fabrike stakla u Paraćinu i potpuno uništilo tri parkirana automobila.

- Srećom da niko u to vreme nije bio na mestu događaja, ispred zgrade komercijale, jer bi sigurno bilo povređenih – komentarisali su radnici SFS, stanari okolnih zgrada i komunalci, koji su došli da iseku ono što je od stabla ostalo i da oslobode parkiralište.

Vlasnici automobila bili su u potpunom šoku i niko nije želeo ni reč da prokomentariše. Nemo su gledali u svoja vozila koja je ćud prirode skroz uništila. Automobili su potpuno slupljeni, bez haube i stakala, a jedan od okupljenih je samo prokomentarisao: "Šta ćeš, viša sila!"

Mada se kiša očekivala popodne u Paraćinu u skladu sa vremenskom prognozom, niko se nije nadao ovakvoj provali oblaka koja dugo nije viđena u gradu na Crnici!

Od zavese kiše prst pred okom se nije video. Ko se našao na ulici, mogao je samo da uleti u prvu otvorenu radnju da se skloni.

Kišna kanalizacija nije mogla odmah da primi toliku količinu vode, pa su se potoci slivali ulicama. Grmelo je i sevalo na sve strane.

Kroz kišu je mestimično provejavao i grad, ali ne toliko jak. Vremenski urnebes trajao je nešto manje od sat vremena, ostavivši za sobom nered u gradu i uništena tri automobila kod staklare.

Da li je bilo štete i u drugim delovima opštine i grada, tek će se naknadno utvrđivati.

(Z.R.P.)

Video: Vučić na Samitu Ukrajina-Jugoistočna Evropa u Dubrovniku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drago

    9. jul 2013 | 06:56

    Nije ovo visa sila nego nemar gradskog zelenila ako uopste i postoji oni treba da kontrolisu sva velika drveca na javna mesta jel lepo se zna i vidi da su istrulela ali nema ko da radi to.

  • Skituljko

    8. jul 2013 | 19:43

    I u Kraljevu bilo nevreme.

  • Ducker

    8. jul 2013 | 21:39

    Desava se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA