Očekuju se gužve ka CG i Makedoniji

 
  • 4

Zbog turističke sezone tokom dana očekuje se pojačan saobraćaj ka Makedoniji i Crnog Gori. Zadržavanja na graničnim prelazima za putnička vozila su oko 30 minuta.

Na putevima u Srbiji se zbog turističke sezone tokom dana očekuje pojačan saobraćaj ka Makedoniji i Crnog Gori, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Zadržavanja na graničnim prelazima za putnička vozila su oko 30 minuta.

Zbog radova na naplatnoj stanici Beograd, kod Bubanj potoka, biće izmenjen režima saobraćaja do 12. jula.

Zbog radova na deonici državnog puta IA reda (autoput E-75) u zoni Novog Sada, u smeru Subotica-Beograd, izmenjen je režim saobraćaja, pa se vozila preusmeravaju na pomoćne saobraćajnice. Takav režim trajaće do 31. avgusta.

U toku je obnova starog mosta preko Dunava kod Beške na autoputu E-75 Beograd - Novi Sad, pa se saobraćaj obavlja dvosmerno preko novog mosta.

Na putu IA-4 Kneževići-Kremna, na vijaduktu Šljivovica, zbog oštećenja kolovoza, saobraćaj se obavlja jednom saobraćajnom trakom.

Zbog oštećenja mosta na magistralnom putu M-2, na 15. kilometru od Ribarića ka Rožaju, na delu kod Špiljana, saobraćaj je usporen i obavlja se obilaznicom.

(Telegraf.rs / Beta)

Video: U Beogradu se orio Evrovizijski hit: Publika u Domu omladine horski pevala "Rim tim tagi dim"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mićko

    8. jul 2013 | 11:17

    A na granicnom prelazu kod prohor cinskog oko 10, min, tako da savet za sve one koji idu kroz makedoniju idu na ovaj granicni prelaz, i onda se kod skoplja ukljucite na a.put. na kraju ispadne isto, ali barem ne cekate na granici :)

  • Vlada

    8. jul 2013 | 11:09

    Idem u grcku ali preko Bugarske

  • dare

    8. jul 2013 | 10:51

    30min na ulazu u Makedoniju? Haha, a kad to, u februaru?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA