VETERNIK: Poginuo muškarac u sudaru šinobusa i automobila

 
  • 0

Nesreća se dogodila na pružnom prelazu kada su se sudarili šinobus, koji je saobraćao na liniji Novi Sad - Sombor, i automobil "pasat"

Muškarac (68) je poginuo, a tri osobe su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na pružnom prelazu u naselju Veternik nadomak Novog Sada.

Kako je rekla portparolka Policijske uprave Novi Sad Mileva Tomić, na pružnom prelazu sudarili su se šinobus, koji je saobraćao na liniji Novi Sad - Sombor, i automobil "pasat", a povređene tri osobe su prevezene u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Portparolka Kliničkog centra Vojvodine Jelena Jurišin potvrdila je da su u Urgentni centar primljene tri osobe koje su povređene u toj saobraćajnoj nesreći.

- Teške telesne povrede grudnog koša zadobio je M. K. (51) iz Veternika i prebačen je na dalje lečenje u Klinički centar u Sremskoj Kamenici. Teške telesne povrede u vidu preloma podlaktice zadobio je S. Z. (59) iz Veternika i zadržan je na lečenju u Urgentnom centru, dok je Ð. J. (67) iz Futoga zadobio lakše povrede i posle opservacije u Urgentnom centru pušten je na kućno lečenje - rekla je Jurišinova.

Istraga o uzrocima ove teške saobraćajne nesreće je u toku.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Hose Kareras održao sjajan koncert u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA