Snima se "Bekstvo iz lavirinta" po bestseleru Džejmsa Dašnera (FOTO) (VIDEO)

 
  • 0

Studio "20th Century Fox" započeo je snimanje filma zasnovanog na romanu u maju 2013, a očekuje se da će se u bioskopima pojaviti u februaru 2014. godine

U toku je snimanje filma "Bekstvo iz lavirinta", misterioznog, naučno-fantastičnog trilera zasnovanog na istoimenom bestseleru autora Džejmsa Dašnera.

Priča je smeštena u mračnu, postapokaliptičnu budućnost. Mladi junak, Tomas, iznenada se nađe u nepoznatom okruženju, u grupi mladih ljudi, bez sećanja na život koji je tome prethodio.

Ubrzo shvata da se svi nalaze u velikom lavirintu, i pridružuje se organizovanoj grupi "begunaca", kojima je cilj da pronađu izlaz iz lavirinta i strašnog života na koji su ih prisilili.

Dašnerov roman objavljen je 2009. godine i odmah je izazvao odlične reakcije publike i kritike. Studio "20th Century Fox" započeo je snimanje filma zasnovanog na romanu u maju 2013, a očekuje se da će se u bioskopima pojaviti u februaru 2014. godine.

Ulogu Tomasa igra Dilan O'Brajen, koji je iskustvo stekao ulogama u televizijskoj seriji "Teen Wolf", a igra i jednu od uloga u komediji "Mlađi referenti", koja se trenutno nalazi na bioskopskom repertoaru.

U ostalim ulogama su Kaja Skodelario, poznata iz serije "Skins" i po ulozi u videu Robija Vilijamsa za pesmu "Candy", i Tomas Brodi-Sangster, koji trenutno igra u seriji "Igra prestola", a poznat je i po ulozi u filmu "U stvari ljubav".

(Telegraf.rs)

Video: Najavljeni 61. Beogradski međunarodni susreti pisaca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA