Zacementiran podrum monstruma Fricla!

 
  • 4

"Podrume strave", u kojem je Austrijanac 24 godine držao ćerku Elizabet i napravio joj sedmoro dece, zacementiran je sa 300 tona specijalnog betona. Za kupovinu kuće zainteresovana tri kupca

Podrum kuće u kojem je Austrijanac Jozef Fricl 24 godine držao zatočenu svoju ćerku je zacementiran.

"Podrume strave", kako ga nazivaju stanovnici mesta Amšteten u Austriji, zacementiran je sa 300 tona specijalnog betona.

Beton je ispuštan u podrum kroz rupu napravljenu u plafonu, i tako je nekadašnja tamnica postala deo prošlosti koju bi svi najradije da zaborave.

Friclova kćerka Elizabet nestala je 1984. iz svog rodnog grada Amštetena, kada je imala 18 godina. Ona je do 2008. bila zatočena u podrumu pretvorenom u tamnicu, gde ju je zarobljenu držao otac.

On ju je silovao mnogo puta i Elizabet je sa njim dobila sedmoro dece, od kojih je jedno umrlo, pošto je Fricl odbio da pozove lekare.

Fricl je 2009. osuđen na doživotnu kaznu koju izdržava u psihijatrijskom odeljenju zatvora, a Elizabet i njena deca su dobili nov identitet.

Što se porodične kuće tiče ona bi trebalo da bude prodata, a prema navodima gradskih vlasti postoje tri zainteresovana kupca.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Srpski spasioci krenuli u pomoć u BiH

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoca

    4. jul 2013 | 09:20

    Zacementirati ga u podrum punim sado-homoseksualaca do kraja zivota.

  • Cijenim

    4. jul 2013 | 10:40

    Idealno mjesto za konzulat republike Srbije.To je zemlja koja taman živi evo 24 godine u stravi i užasu.Loša politika dečki...

  • Glavas

    4. jul 2013 | 10:20

    Zoco, to nije fer prema homoseksualcima :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA