Poginuo pešak (78) na Novom Beogradu

 
  • 2

Nesreća se dogodila na raskrsnici ulica Jurija Gagarina i Gandijeve, kada je automobil marke "Ševrolet" udario Stanka I, najverovatnije van pešačkog prelaza

Stanko I. (78) poginuo je u saobraćajnoj nesreći na Novom Beogradu.

Kako Telegraf saznaje, nesreća se dogodila na raskrsnici ulica Jurija Gagarina i Gandijeve, kada je automobil marke "Ševrolet" udario pešaka, najverovatnije van pešačkog prelaza, u blizini stajališta gradskog prevoza.

Pešak je podlegao povredama, pa je Hitna pomoć na licu mesta mogla samo da konstatuje smrt.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VJ

    3. jul 2013 | 14:08

    Nije vozač kriv, nažalost kriv je pešak (čijoj porodici izjavljujem najdublje i najiskrenije saučešće) koji je pretrčavao ulicu i koji se sapleo ili pao jer je iza pešaka projurio drugi auto koji ga je ili zakačio ili oduvao, a nesrećna žena naletela na njega. Na automobilu nije bilo oštećenja jer ga je nesrećna žena udarila donjim delom branika (verovatno kada je već bio pao) što se i vidi. Inače svaka čast građanima koji su bili prisutni a ni jednog momenta nisu prišli gospođi koja je vozila da joj makar daju flašu vode a kamoli da je pitaju da li je uredu i da joj pomognu. Te se pitam gde naš narod ide, gde je tu humanost da pomogneš čoveku u nevolji. A što se tiče te iste ulice, tu svakodnevno pretrčavaju i penzioneri koji jedva hodaju, i deca i majke sa malom decom u kolicima i da ne nabrajam već. Tako da prestanite da krivite vozače za nešto što ne mogu da izbegnu pogotovo kada istrče ispred autobusa pa ih ni ne vidite.

  • Thrylos

    3. jul 2013 | 16:29

    Jel teško sačekati zeleno na semaforu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA