Sirijci odsekli glavu pravoslavnom svešteniku (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

 
  • 42

Nakon povika prisutnih "Slava bogu", ekstremisti su prvo jednom, a potom i drugom muškarcu nožem odsekli glave, a onda ih ponovo prislonili na beživotna tela praćeni povicima svedoka ovog gnusnog zločina

Svet je obišao uznemirujući snimak sa Jutjuba, na kojem se jasno vidi kako grupa sirijskih ekstremista odrubljuje glave Bašar Adsadovih pristalica, među kojima se našao i pravoslavni sveštenik.

U devetominutnom video klipu vidi se kako su vezani muškarci izvedeni u podnožje brda, okruženi brojnim posmatračima, među kojima je bilo čak i dece.

Na ovakav šokantan prilog, reagovao je i Sava Janjić, iguman manastira Visoki Dečani, koji je na svom Tviter statusu objavio ovaj uznemirujući prilog.

Nakon povika prisutnih "Slava bogu", ekstremisti su prvo jednom, a potom i drugom muškarcu nožem odsekli glave, a onda ih ponovo prislonili na beživotna tela praćeni povicima svedoka ovog gnusnog zločina.

Za sada nije poznat identitet ni žrtava niti egzekutora. Objašnjeno je samo da se radi o ubistvu iz "religijskih razloga".

Tortura je snimljena telefonskom kamerom, a snimak su na Internet postavile pristalice sirijskog predsednika Bašara Asada iz organizacije "Sirijska istina".

(Telegraf.rs)

Video: Na Univerzitetu Kolumbija veliki dan za Srbiju i našeg naučnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosnjak

    29. jun 2013 | 01:33

    Pa lijepo pise u tekstu da su ovi popovi Asadovi ,eto vam razloga da volite Asada jos vise.Sto se tice odrubljivanja glava ,to nema veze sa Islamom,ali podrzavam oslobodilacku vojsku protiv krvoloka Asada i zelim im da ovako Asadovu glavu drze u ruke,i to brzih dana .

  • Adem

    29. jun 2013 | 03:47

    Pa cekajte Srbi do sada ste podrzali onog majmuna Asada.....Sada se vidi ko jede organe coveka,to su Asadovi ljudi.....Nemojte da mesate islam, sa tim zivotinjama....Pre neko vreme telegraf jako dobro napisao ko su sije i ko su suniti....od miljardu i pol muslimana na svetu 10% je ovi siita a 90% sunita.....Moraju oni da izgube ivaj rat... Zao mi je pravoslavnih popova ,da su pali na ruke tih majmuna......

  • Adem

    29. jun 2013 | 11:17

    Stefane a sta je sa vasom bracom ruskom sto su pobijali po bosni?!cuti bre majmune rat nije nikome dobroga donijo....Sto nisi bar malo osetijo taj rat pa ne bi ti da komentarises....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA