NIŠ: Porodilja pokušala da ubije čoveka

 
  • 1

Incident se dogodio u noći između srede i četvrtka, oko 2.40 časova, na raskrsnici ulica Mokranjčeve i Stanoja Bunuševca, gde je Lidija M. nožem ranila Petra J.

Lidija M. (27) iz Niša, koja se porodila pre dvadesetak dana, uhapšena je jer je pokušala da ubije Petra J. (24) u tom gradu.

Kako Telegraf saznaje, incident se dogodio u noći između srede i četvrtka, oko 2:40 časova, na raskrsnici ulica Mokranjčeve i Stanoja Bunuševca. Lidija M. je nakon svađe mladića ubola u stomak, nanevši mu teške telesne povrede unutrašnjih organa. Prilikom hapšenja, Lidiji je oduzeto dete.

Prema informacijama iz izvora bliskih istrazi, Lidija M. je poznata kao uživalac narkotika i višestruki povratnik u izvršenju krivičnih dela.

- Oštećeni Petar J. se sa devojkom vraćao iz grada i zastao je na trafici, čiji je vlasnik njegov poznanik, da bi popričali. Ubrzo se pojavila osumnjičena, koja je na trafici želela da kupi cigarete. Bez ikakvog povoda napala je Petrovu devojku rečima: "Šta me gledaš, i šta hoćeš od mene?" - kaže naš sagovornik, i dodaje:

- Kada je Petar J. pokušao da je zaštiti, počela je da se sa njim svađa, a onda je otrčala do svoje kuće koja je u blizini, uzela nož i povela i svog supruga Dušana V. (20). On je napao Petra J., tokom tuče pali su na zemlju, što je Lidija M. iskoristila da mladića ubode u stomak.

Protiv Lidije M. policija je podnela krivičnu prijavu za pokušaj ubistva, dok se njen suprug tereti za učestvovanje u tuči.

- S obzirom na to da su oba supružnika zadržana u policijskom pritvoru, dete im je privremeno oduzeto, a Centar za socijalni rad odlučiće ko će o njemu nadalje brinuti – kažu u istrazi.

Kako saznajemo u niškom Kliničkom centru, Petar J. se oporavlja od nanetih povreda.

- Pacijent je zadobio probodnu ranu u predelu trbuha sa povredom creva. Operisan je i sada je u stabilnom stanju - kaže za naš portal načelnik Urgentnog centra u Nišu Miodrag Lazić.

Nakon isteka mere zadržavanja Lidija M. i Dušan V. biće privedeni na saslušanje istražnom sudiji.

(D. K.)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA