Izveo decu u restoran noseći pištolj s metkom u cevi

 
  • 2

- Osumnjičeni Boban V. (38) je uhapšen u jednom ugostiteljskom objektu gde je bio sa svojom decom, starosti 6 i 8 godina, a kod sebe je imao pištolj M-57 7,62 mm s osam metaka, od kojih je jedan bio u cevi - kažu u Policijskoj upravi Smederevo

Boban V. (38) iz Smedereva uhapšen je danas nakon prijave njegove supruge zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja.

- Osumnjičeni je uhapšen u jednom ugostiteljskom objektu gde je bio sa svojom decom, starosti 6 i 8 godina, a kod sebe je imao pištolj M-57 7,62 mm s osam metaka, od kojih je jedan bio u cevi – kažu u Policijskoj upravi Smederevo. Oni navode da Boban V., zbog problema u braku, izvesno vreme nije viđao decu, pa ih je danas izveo u restoran kako bi proveo prepodne sa njima.

Međutim, kada je pozvao suprugu da siđe ispred zgrade i preuzme decu, ona je posumnjala da nešto nije u redu i uplašila se da će možda nauditi deci ili njoj, jer je i ranije bio nasilan prema njoj, a danas je saznala i da je nelegalno nabavio oružje.

- Supruga osumnjičenog tada je pozvala policiju, koja je brzo intervenisala, blokirala ulicu, sklonila iz objekta decu, koja su bila sama za stolom, i zatekla osumnjičenog kako u toaletu restorana pokušava da sakrije pištolj - kažu u policiji.

Po isteku policijskog zadržavanja, osumnjičeni će biti sproveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Smederevu.

(D. K.)

Video: Sajam knjiga -Službeni glasnik

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • beast from the east

    25. jun 2013 | 18:00

    Pa treba mu, cistio da se osigura da meso bude spremljeno kako treba.

  • nezadovoljština

    25. jun 2013 | 19:12

    Jedite taj grašak kad kažeeeem!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA