PUTARINE: Koji su sve načini naplate, koliko plaćamo i koliko zarađujemo od srpskih auto-drumova?!

Procenat naplativosti putarine u Srbiji 99,3%, kroz naplatne rampe u 2012. prošlo 34.483.033 vozila, ostvaren prihod 14.711.957.642, 76 dinara. Duplo nam je jeftinija putarina od Hrvata

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika borko
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Jokica

    23. jun 2013 | 15:58

    @lud zbunjen Potpuno si u pravu!Mnogo lupetaju ove domace haraclije!Upravo su to-HARACLIJE!Kako vas samo nije sramota gospodo iz "Puteva Srbije?!Poredite cene putarina u Francuskoj,Grckoj,Nemackoj sa Srbijom!Odakle vam pravo?Pa te cene su tamo za koji cent vise,a i to je diskutabilno jer ne navodite tacne podatke.Primera radi,deonica od grcke granice do izlaza u Kateriniju se naplacuje 2 eur.O kvalitetu puta da i ne govorim!To je put kao pista!Ovde,od Beograda do naplatne stanice Pojate cena 520 dinara,ili 4.60 eur!Deonica je priblizne kilometraze.O kvalitetu puta je sramno govoriti,a kamoli porediti!Asfalt sa grbama,kolotrazima,bitumenom krpljen...Autoput Bg-Nis nikad u gorem stanju!E sad svi ti putevi u Evropi priblizno kostaju,kvalitet odlican a njihove i nase plate su NEUPOREDIVE!DOKLE BRE VISE DA PLJACKATE?KUDA ODOSE TE PARE?U PUTEVE NISU,JER SU ONI U OCAJNOM STANJU!!!SRAMOTA!ISTRAGU POD HITNO U "PUTEVIMA SRBIJE"!!!

  • Boki

    23. jun 2013 | 12:46

    Vlado !! Bezobrazluk i neznanje nije ista stvar , mada ti na bezoibrazan nacin pokazujes svoje neznanje !!! Sto se tice plata u Fr i Srb ... Naravno da nisu iste ali nije isti ni zivotni standard ! Samo cu ti reci da kutija cigareta kosta 6.7 e a koliko kosta u Srb ? Stan tj kiriju placam 1,200 e ? Da plate su od 800 do 1,500 u proseku ! Ima ko zaradjuje i mnogo vise kako u Srbiji tako u Fr , pa verovao ti ili ne dodje mu skoro na isto !!

  • Ana

    23. jun 2013 | 00:12

    Vlado,tacno je to sto kazes,ne može se porediti Srbija i Francuska....ali ja živim u toj istoj Francuskoj,i mogu ti reci da je i za nas ovde putarina bezobrazno skupo....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA