BIOSKOP NA OTVORENOM: Ponovo radi Filmstreet!

 
  • 4

U okviru besplatne manifestacije Filmstreet u naredna tri meseca biće prikazano 50 kultnih ostvarenja na 17 nesvakidašnjih lokacija u Beogradu

Filmstreet, besplatan putujući letnji bioskop na otvorenom počeće svoje putovanje na neobičnim beogradskim lokacijama uz podršku "Amstela" 18. juna, i to projekcijom kultnog filma "Reality bites".

Prva projekcija održaće se ispred UK "Parobrod" sa početkom u 20.30 časova, na uglu Kapetan Mišine i Gospodar Jevremove ulice. Treću godinu za redom Filmstreet će pretvoriti ulice, parkove i ćoškove Beograda u bioskopske sale na otvorenom. U naredna tri meseca biće prikazano 50 kultnih ostvarenja na 17 nesvakidašnjih lokacija.

Filmstreet spaja Bergmana i Mitrovića, Holivud i Bolivud, kultne filmove pedesetih i savremenu publiku, poziva i okuplja prijatelje na druženje uživo, spaja kontinente, žanrove, komšiluke i različite generacije gledalaca.

Filmstreet i "Amstel" pripremaju brojna iznenađenja sa sve posetioce tokom trajanja festivala i atmosferu koja će održavati Beograd budnim.

(Telegraf.rs)

Video: Pijani vozači

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bivsi gradjanin hong konga

    14. jun 2013 | 20:41

    Ako vama dvojci nesto smeta mozete to i sami sa ispravite, ako vam se nesto orgamizuje uz malo entuzijazma sami to mozete sprovesti u delo. A za manjak kulturnog sadrzaja vam nije kriv Beograd vec nemar lokalnih vlasti...

  • Pedja

    14. jun 2013 | 19:12

    A hoce li se nekad nesto desavati I u ostalim gradovima u Srbiji ili samo u Beogradu!?

  • Lud Zbujen

    14. jun 2013 | 19:33

    Bravo za pitanje neka malo idu iz Beograda vise samo smaraju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA