Kežmanova žena traži 100 miliona dinara!

 
  • 3

Emilija, i dalje zakonita supruga Mateje Kežmana, podnela je 3. juna tužbu protiv fudbalera za podelu bračne imovine

Poznati fudbaler Mateja Kežman moraće uskoro da se pojavi u sudu, pošto je njegova i dalje zakonita supruga Emilija, osim tužbe za razvod braka nedavno ponovo presavila tabak i od suda zatražila da podeli njihovu imovinu, stečenu u braku.

Iako je Kežman do sada više puta izjavio da između njih nema nikakvih problema i da dogovor o podeli imovine postoji, podaci dostupni na javnom portalu sudova govore drugačije.

Naime, Emilija je tužbu protiv Mateje Kežmana podnela 3. juna i u njoj zahteva da joj bude dodeljena bračna tekovina u visini od 100 miliona dinara.

Nijedno ročište za sada nije održano niti zakazano, pa je neizvesno da li će bivši supružnici možda, ipak, pre nego što ih sud pozove, uspeti vansudski da se nagode.

Interesantno je da je, prema podacima sa istog internet portala, Emilija krajem aprila već podnosila tužbu Prvom osnovnom sudu. Supružnici su se tada dogovorili mimo suda i rešili spor "na drugi način".

Ipak, po svemu sudeći, problem oko novca nije rešen, s obzirom na to da je Emilija, ipak, preko suda odlučila da potraži ono što smatra da joj pripada.

Zanimljivo je i to da je tužba u sud stigla samo dan pre nego što je Kežmanu ukraden "porše kajen", koji policija još nije uspela da pronađe.

Ipak, da bivšem fudbaleru nije baš sve krenulo nizbrdo, svedoči činjenica da uskoro treba ponovo da postane otac, jer njegova buduća supruga Marija Perković očekuje bebu.

(Telegraf.rs)

Video: Srpski spasioci krenuli u pomoć u BiH

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    13. jun 2013 | 15:51

    Pa to je samo milion eura zar ne?

  • Duda

    13. jun 2013 | 16:59

    Sponzoruše su i jedna i druga. Emilija misli da živi od izdržavanja jer je rodila decu. On ima pravo da bude srećan sa drugom. Jedino što mora je da izdržava svoju decu i brine o njima kao otac, od toga ne sme da beži.

  • Tanja savic

    13. jun 2013 | 16:16

    Kakva gu.... On dok je stvarao sa svojom zakonitom suprugom i pravio decu njegova ljubavnica? Mi slim k.... Je trosila i sad hoce sve da uzme.e zato sam uz njegovu zakonitu suprugu koja se borila od pocetka,a ova k.... Nek se pokrije je nece on à bas omastit brkove

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA