Mladenovac: Starac (80) silovao devojčicu (9)

Devojčica je došla kod T. M. u dvorište vikendice, gde se igrala sa njegovim psom. T. M. ju je zatim namamio u kuću i silovao

  • 13

T. M. (80) uhapšen je zbog sumnje da je 6. juna silovao devojčicu staru devet godina u svojoj vikendici u Koraćici, nadomak Mladenovca.

Kako piše dnevni list "Blic", devojčica je došla kod T. M. u dvorište vikendice, gde se igrala sa njegovim psom. T. M. ju je zatim namamio u kuću i silovao.

Nakon napada, devojčica je otišla kući sa vidljivim povredama od batina, a otac je pozvao policiju i odveo dete kod lekar,a gde su joj konstatovane povrede na genitalijama, piše ovaj list.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    13. jun 2013 | 01:13

    U ovakvim situacijama moje misljenje je da otac treba drugacije da reaguje i da se posle javi u mup!

  • Marko

    13. jun 2013 | 01:00

    Jaoj koj debil pa to treba linčovati,kakvi su to bre ljudi!

  • Strale

    13. jun 2013 | 06:55

    secam se ko juce, sine kad ides u skolu cuvaj se belog kombija uzimaju decu, sine cuvaj se manijaka, sine ne idi gde je zamraceno, sine javljaj mi se gde si uvek nikad se ne zna itd... to je nasa slobodna i bezopasna sadasnjost, svaki dan pedofili, manijaci, ubice i one masovne, ali najvise krivice pridajem slabim kaznama, po mom misljenju: sta si uradio? silovao devojcicu, odma da bira da njega siluju mesec dana ili smrt i gotovo, a ne ove sitne kaznice, jos plus kriju manijake od javnosti....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA