PIONIRI AMERIKANE: U prodaji karte za koncert benda Calexico

 
  • 0

Koncert benda iz Arizone biće održan na Malom Kalemegdanu 2, a ulaznice će koštati 1.200 dinara, odnosno 2.000 dinara za VIP sektor

Organizator koncerta američke grupe Calexico, koja će 7. avgusta svirati na Kalemegdanu, "Long Play", saopštio je da su cene karata za nastup pionira amerikane 1.200 dinara, odnosno 2.000 dinara za VIP ulaznicu, preko mreža Eventim i Ticketline.

Beogradski koncert benda iz Arizone biće održan na prostoru teniskih terena Odbojkaškog kluba Partizan na Malom Kalemegdanu 2, a ulaznice će "biti nešto skuplje posle 1. jula". U okviru evropske turneje, pioniri amerikane promovisaće živi album "Ancienne Belgique vol. 2".

- Nedavno smo krenuli na severnoameričku turneju, a nadamo se da ćemo sresti nekog od vas kad kasnije tokom leta svratimo do Evrope, gde će na koncertima moći da se nađe album "Ancienne Belgique Vol. 2" - saopštio je bend koji predvode pevač i multiinstrumentalista Džoi Burns i bubnjar Džon Konvertino.

Calexico je poznat po jedinstvenom mešanju uticaja tradicionalne latino muzike, kantrija, džeza i indi roka, a simbolično ime dobili su po gradiću na granici SAD i Meksika.

(Telegraf.rs)

Video: Turković: Radić je na prijemu bio veoma uznemiren sa povredama u vidu otreklina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA